ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

ΣΤΟΠ ΣΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΔΕΙΩΝ

Τέσσερα χρόνια μετά οι αρμόδιες Αρχές στην Ηλεία , μετά την δημοσιογραφική έρευνα , παρενέβησαν και ανακάλεσαν τις άδειες «μαϊμούδες» του καου – μπόϋ της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου με τις οποίες έχτισε αυθαίρετη ξενοδοχειακή μονάδα 75 κλινών μέσα στο οικοσύστημα του Καϊάφα.

Γιατί το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και ο ΕΟΤ κάλυπταν τόσα χρόνια την καραμπινάτη παρανομία ?

Τι ρόλο παίζει ο διοικητής του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος που παρά τις συνεχείς καταγγελίες για τις παρανομίες δεν βλέπει ούτε ακούει τίποτα από τα όσα συμβαίνουν γύρω του ?

Γιατί οι τοπικοί εκδότες –πλην εκείνου της εφημερίδας «ΠΡΩΙΝΗ» - αποκρύπτουν από τους αναγνώστες της Ηλείας τις προκλητικές παρανομίες και τις καταδίκες του δημάρχου της Ζαχάρως ?

Γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ τοπικός βουλευτής ΠΑΣΟΚ και ΝΔ παρά τις τελευταίες αποκαλύψεις δεν βγήκε να καταδικάσει έστω τυπικά την αυθαίρετη δόμηση του Πανταζή Χρονόπουλου μέσα στο οικοσύστημα του Καϊάφα ?


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: 11.3.2010

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

Φρένο στις αυθαιρεσίες του δημάρχου της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου που όπως αποκάλυψε προχθές η «Ε» οικοδόμησε ξενοδοχειακή μονάδα 75 κλινών χωρίς νόμιμες άδειες μέσα στην προστατευόμενη περιοχή του Καϊάφα, άρχισαν από χθές να βάζουν οι αρμόδιες υπηρεσίες της νομαρχίας Ηλείας.

Με έγγραφο της η Διεύθυνσης Πολεοδομίας Χωροταξίας και Περιβάλλοντος ζητά από το «αμαρτωλό» πολεοδομικό γραφείο της Ζαχάρως να προβεί άμεσα στην ανάκληση των υπ. αριθμ. 40/2000 και 41/2000 οικοδομικών αδειών καθώς αυτές χρησιμοποιήθηκαν για να κτιστεί παράνομα η ξενοδοχειακή μονάδα του κ. Χρονόπουλου. Την ανάκληση των συγκεκριμένων οικοδομικών αδειών είχε ζητήσει και το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης διευκρινίζοντας σε σχετικό πόρισμα ότι αυτές ήταν παράνομες.

Η σημαντική αυτή εξέλιξη που δικαιώνει την δημοσιογραφική έρευνα, προκαλεί όμως μεγάλα ερωτηματικά για το Πολεοδομικό Γραφείο της Ζαχάρως το οποίο αν και είχε ενημερωθεί για τις παρανομίες με έγγραφο της Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωροταξίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος από το τις 11.9.2006 εν τούτοις για άγνωστους λόγους δεν προέβη στην ανάκληση των δύο οικοδομικών αδειών.

Επίσης σοβαρότατα ερωτηματικά προκύπτουν για τον ρόλο του τοπικού αστυνομικού τμήματος που ουδέποτε προέβη στον έλεγχο της κατασκευής παρά τα δημοσιεύματα και τις καταγγελίες καθώς και για τους αρμόδιους του ΕΟΤ οι οποίοι χορήγησαν και χορηγούν την σχετική άδεια για την λειτουργία της αυθαίρετης ξενοδοχειακής μονάδας μέσα στο οικοσύστημα του Καϊάφα που θεωρητικά βρίσκεται σε καθεστώς προστασίας…

Χθές ο δημοτικός σύμβουλος Χαράλαμπος Σαντάρμης κατήγγειλε δημόσια ότι ο δήμαρχος της Ζαχάρως είχε φέρει προς έγκριση στο δημοτικό συμβούλιο ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που προερχόταν από την φιλοξενία ατόμων στα αυθαίρετα κτίσματα του!

Ο πρώην δήμαρχος της Ζαχάρως Μένιος Κριτσέλης ανέφερε στην «Ε» ότι από χρόνια είχε ενημερώσει γραπτώς τις αρμόδιες υπηρεσίες για τις αυθαίρετες κατασκευές του δημάρχου της Ζαχάρως μέσα στον Καϊάφα αλλά όπως τόνισε: «σκανδαλωδώς δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ κανείς και το μόνο που εισέπραξα ήταν η ειρωνεία από κάποιους δημόσιους υπαλλήλους».

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΙΣΤΥΕΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΟΥ - ΜΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ...


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

sugxaritiria gia to katapliktiko reportaz alithias pou kanete gia ton dimarxo kai antidimarxo zaxaros.Kairos itan na vgi kapios kai na kani apokalipsis.Giati oi katikoi tis zaxaros den enononte oloi mazi na petaksoun auto to apovrasma tis kinonias?Giati oloi ton fovounte?giati i politia den epemveni?

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ Τ'ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΣ ΡΕ Ε Ε Ε Ε Ε Ε
Η ΑΛΗΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ.
ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΝ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕς ΚΑΙ ΑΠΗΛΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑς.
ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ; ; ; ; ; ; ;

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΑΣ ΠΥΡΓΟΥ
ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΣΕΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ;
ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΧΩΡΙΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ;
ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ