ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011

ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ - (Ν2)

 

ΙΔΟΥ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΚΡΑΤΙΑ 

Πήραν πίσω την απαγόρευση εξόδου για τα υποβρύχια

ΠΗΓΗ: http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=15/10/2011&id=318219 

Εβγαλαν διάταξη απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα για τους κατηγορουμένους στο σκάνδαλο των υποβρυχίων, μόνο για να την πάρουν πίσω έπειτα από δεκαπέντε μέρες!

Ο λόγος για τους λειτουργούς της ελληνικής Δικαιοσύνης, αποφάσισαν μεν -κατά την άσκηση ποινικών διώξεων- την απαγόρευση εξόδου για όσους από τους υπόπτους μετατράπηκαν σε κατηγορουμένους, αλλά λίγο μετά η απόφαση αυτή δεν επικυρώθηκε από τους δικαστές του συμβουλίου Πλημμελειοδικών.

Συγκεκριμένα, χθες εκδόθηκε σχετικό βούλευμα, με το οποίο δεν γίνεται δεκτή η διάταξη που ήθελε τους συνολικά 29 κατηγορουμένους, όλοι μη πολιτικά πρόσωπα, να μην μπορούν να ταξιδέψουν εκτός των ελληνικών συνόρων.

Επειτα από παραγγελία του επικεφαλής του τμήματος οικονομικού εγκλήματος, εισαγγελέα Εφετών, Γρηγόρη Πεπόνη, η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου, η οποία είχε διενεργήσει την έρευνα, άσκησε δίωξη σε βάρος συγκεκριμένων προσώπων, τα ονόματα των οποίων δεν επιτρέπεται να γραφούν, καθώς δεν υπάρχει σχετική διάταξη. 

Πρόκειται, πάντως, για πρώην γενικούς γραμματείς της διεύθυνσης εξοπλισμού του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, εκπροσώπους της Ferostaal στην Ελλάδα, ενδιάμεσους, επώνυμα στελέχη του σωματείου εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, πρώην νομάρχη, υπηρεσιακούς παράγοντες, ακόμη και πρόσωπο που εμπλέκεται και στην υπόθεση των μαύρων ταμείων της Siemens.

Γι' αυτά τα άτομα, στα οποία αποδίδονται κατά περίσταση οκτώ κακουργηματικές πράξεις, που φέρεται μάλιστα να έχουν διαπραχθεί με βάση τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του Δημοσίου, είχε εκδοθεί και η επίμαχη διάταξη για τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι η δικογραφία, βάσει της οποίας ασκήθηκε η ποινική δίωξη, αφορά την περίοδο 1998-2002, δηλαδή από το έτος απόφασης προμήθειας των υποβρυχίων με απ' ευθείας ανάθεση στις εταιρείες HDW-Ferostaal και τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά μέχρι και τις τροποποιήσεις στις συμβάσεις των αντισταθμιστικών οφελών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ