ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011

ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 1...

Ο ΕΝΑΣ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ "ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ" ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ : http://www.koutipandoras.gr/?p=9774 ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ... Ο ΝΕΟΣ "ΔΗΜΑΡΧΟΣ" ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ 

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και κατηγορούμενος για σοβαρότατα αδικήματα είναι ο «νέος δήμαρχος» της Ζαχάρως Σπυρίδων Μπηλιώνης που εξελέγη  στην θέση του έκπτωτου λόγω της παραβατικότητάς του πρώην δημάρχου Πανταζή Χρονόπουλου .


Ο κύριος Μπηλιώνης με βάση τα ντοκουμέντα που παρουσιάζει σήμερα το blog έχει κληθεί να απολογηθεί στις 8.9.2010 από τον Ανακριτή του Πύργου  ως κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος γιά μιά σειρά σοβαρών ποινικών αδικημάτων και αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της 59/2010 Διάταξης:

1)    ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ

2)    ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΘΕ 1η και 16η ΗΜΕΡΑ ΕΚΑΣΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΣΤΟ Α.Τ. ΖΑΧΑΡΩΣ.

3)    ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΓΓΥΟΔΟΣΙΑΣ ΥΨΟΥΣ 20.000 ΕΥΡΩ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 2...Επίσης ο κύριος Μπηλιώνης μαζί 29 ακόμη άτομα (δεκαοχτώ δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ζαχάρως, εφτά πολίτες, δύο πολιτικοί μηχανικοί, ένας τοπογράφος μηχανικός, ο πρώην αντιδήμαρχος  και υπάλληλος της πολεοδομίας (είχε εμπλακεί και στην υπόθεση της παράνομης ανέγερσης του δημαρχείου της Ζαχάρως με τα χρήματα της αυστραλιανής κυβέρνησης), καθώς και ο έκπτωτος  δήμαρχος της Ζαχάρως, παραπέμπονται να δικαστούν για παράβαση καθήκοντος, έκδοση και χορήγηση ψευδούς βεβαίωσης κατ' εξακολούθηση, υποβάθμιση περιβάλλοντος και ηθική αυτουργία στις άνω πράξεις.) - παραπέμπονται να δικαστούν στις 22/11/2011 στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Πατρών  με το υπ. αριθμ. 48/2010 και 96 σελίδων Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηλείας.

Η υπόθεση έχει να κάνει με το το πολυδαίδαλο κύκλωμα πολιτικών μηχανικών, πολιτών, κρατικών υπαλλήλων και αιρετών εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που κατηγορείται ότι «βάπτισε» παράνομα οικισμό προ του 1923 (!) την προστατευόμενη από τη «Natura 2000» παραλιακή περιοχή Αγιος Νικόλαος Ζαχάρως Ηλείας.

Την απίστευτη υπόθεση διαφθοράς και υποβάθμισης του περιβάλλοντος έφερε αρχικά στην επιφάνεια η Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Περιβάλλοντος του ΠΕΧΩΔΕ, η οποία, αφού έλεγξε έπειτα από καταγγελίες σε βάθος το καθεστώς έκδοσης οικοδομικών αδειών στην εν λόγω περιοχή, συνέταξε την 150/Α/2009 Εκθεση Ελέγχου (υπογράφεται από τον προϊστάμενο επιθεωρητή Νικόλαο Γούσιο και τον Β' επιθεωρητή ελεγκτή Γεώργιο Χρόνη), την οποία διαβίβασε στις αρμόδιες υπηρεσίες, αλλά και στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας για τα περαιτέρω.
Ο κύριος Μπηλιώνης επίσης έγινε δήμαρχος χωρίς να ληφθεί υπόψη η 2587/7.9.2011 απόφαση του ΣτΕ …η οποία  παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον και φυσικά είναι μεταγενέστερη της 2586/7.9.2011…

Προσεχώς νέες αποκαλύψεις από το αυτόνομο κρατίδιο της Ζαχάρως εκεί όπου έχει καταλυθεί κάθε έννοια νομιμότητας από συγκεκριμένα πρόσωπα με την ανοχή των τοπικών κομματικών παραγόντων …

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΕ ΚΟΤΟΥΛΑ ΛΥΡΑΤΗ.....
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΗΛΙΩΗΣ ΑΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ.
Άβε Καίσαρ (Ave Caesar)(= Χαίρε Καίσαρ, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν.).

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ