ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011

ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ,,,ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

Όταν κατά καιρούς βγαίνουμε δημόσια και λέμε ευθέως ότι η Ηλεία θυμίζει έναν γεμάτο …βόθρο που η μπόχα του απλώνεται παντού , κάποιοι μας χαρακτηρίζουν «υπερβολικούς» και «εμπαθείς».

Και όμως τα όσα γράφουμε και τα όσα λέμε είναι πάντοτε τεκμηριωμένα με έγγραφα και αποδεικτικά στοιχεία που δεν επιδέχονται καμιά απολύτως αμφισβήτηση από κανέναν.

Είναι το αποτέλεσμα μιας επίμονης και …πολύ επικίνδυνης δημοσιογραφικής δουλειάς με έξοδα που πολλές φορές πληρώνουμε από την τσέπη μας και με μοναδικό σκοπό , να τιμήσουμε την δουλειά μας και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε .

Και γιατί θα πρέπει κάποια στιγμή να μάθουν οι πολίτες αυτού του νομού για τον γεμάτο με «σκατά» βόθρο μέσα στον οποίον ζούμε επί σειρά ετών, υπομένοντας ή αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις της μπόχας και της σαπίλας που αναδύεται δίπλα μας…

Πολυτελή αυτοκίνητα, πανάκριβα κοστούμια, μεζονέτες, πλούσια γεύματα και δεξιώσεις, πρόσωπα υπεράνω υποψίας που σχεδόν καθημερινά τα βλέπουμε να φιγουράρουν στις εφημερίδες , κυρίες με φρου – φρου και αρώματα, περιουσίες που αποκτήθηκαν με χρήματα μαύρα και παράνομα, ολόκληρες πολυκατοικίες με ιδιοκτήτες πρόσωπα που μέχρι χθες ζητούσαν δανεικά… Κομμάτια βρόμικα που κολυμπούν μέσα στον βόθρο της Ηλείας μας …του δήθεν πολιτισμού , της δήθεν διαφάνειας στο όνομα της …δήθεν δημοκρατίας !

Ολοι λίγο πολύ γνωρίζετε πρόσωπα και πράγματα…σε αυτόν τον νομό.
Κάτι θα έχετε ακούσει…Κάτι θα σας έχουν πει. Κάτι θα έχετε μυριστεί…Κάτι θα έχετε δει …Κάτι θα έχετε βιώσει … από τον βόθρο με τα κοστούμια και τις λιμουζίνες που μας περιβάλλει …
Του βόθρου που ξεχείλισε… από τις ακαθαρσίες…την διαπλοκή και την διαφθορά…

«Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά» - έλεγαν οι παλιοί .

Σύντομα η δημοσιογραφική έρευνα θα αποδείξει με στοιχεία για μια ακόμη φορά ότι τελικά οι παλιοί είχαν δίκιο…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οποιος βρει και μας πει για ποιούς χτυπα η καμπάνα θα κερδισει γλυφιντζουρι. Είναι Προσφορά Εμπορικού Συλλόγου της Νότιας Ηλείας.
Όποιος τους βρει όλους κερδιζει ξανθια ΡΩΣΣΙΔΑ. Είναι προσφορά Δήμου της Νότιας Ηλείας με την ευγενικη χορηγία της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηλείας.
Δεκτές και προσφορές Βουλευτών. Δεν θα πούμε όχι.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ