ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΠΗΛΙΩΝΗ



ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :  ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΣΚΕΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ , ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΑΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΜΠΗΛΙΩΝΗ. - ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ...




ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ


ΤOY ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 7.10.2011

Την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για την εκλογή του νέου δημάρχου της Ζαχάρως Σπυρίδωνα Μπηλιώνη στην θέση του έκπτωτου πρώην δημάρχου Πανταζή Χρονόπουλου , διέταξε χθές ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ηλείας Παναγιώτης Μεϊδάνης.

Ο εισαγγελικός λειτουργός ζητά εντός δέκα ημερών να του κοινοποιηθούν οι σχετικές αποφάσεις του ΣτΕ και οι αποφάσεις του διοικητικού πρωτοδικείου Πύργου που αφορούν τον κ. Μπηλιώνη .

Ζητείται επίσης να ερευνηθεί η νομιμότητα της εκλογής του νέου δημάρχου της Ζαχάρως αλλά και η νομιμότητα συμμετοχής του στο δημοτικό συμβούλιο .

Παρέμβαση στο θέμα της εκλογής του νέου δημάρχου της Ζαχάρως έκανε χθές και ο γ.γ. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου και Ιονίου Τάσος Αποστολόπουλος με αφορμή το πρόσφατο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Ε» στο οποίο αναφερόταν ότι ο κ. Μπηλιώνης ως νεοεκλεγής δήμαρχος έχει σοβαρότατες εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη και ότι βρίσκεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο κ. Αποστολόπουλος με επείγον έγγραφό του προς την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ηλείας , ζητά να του δοθούν οι δικαστικές αποφάσεις που αφορούν τον νέο δήμαρχο της Ζαχάρως αλλά και να ενημερωθεί επίσημα για την κλήση του σε απολογία μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του σε βαθμό κακουργήματος , για παράβαση του άρθρου 1 παρ. 1 του Νόμου 1608/50 περί καταχραστών του Δημοσίου, απιστία σε βάρος του Δημοσίου, νόθευση εγγράφων, έκδοση ψευδούς βεβαίωσης κατ' εξακολούθηση και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΔΗΜΑΡΧΕΥΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ Ο ΒΛΑΧΟΣ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ