ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Η ΖΑΧΑΡΩ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ


Δήμαρχος για μία μέρα!




Παγκόσμια πρωτοτυπία αποτελεί από χθες ο «αμαρτωλός» Δήμος Ζαχάρως Ηλείας, καθώς, μετά την πρόσφατη έκπτωση, λόγω της παραβατικής του συμπεριφοράς, του πρώην δημάρχου Πανταζή Χρονόπουλου, προχθές κηρύχθηκε έκπτωτος και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Σπύρος Μπηλιώνης, που έμεινε στο αξίωμα του δημάρχου μόλις μία ημέρα!


Με την 85989/4101-7.10.2011 απόφασή του, που δημοσιεύτηκε και στο Διαδίκτυο, ο γ.γ. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας-Πελοποννήσου και Ιονίου, Τάσος Αποστολόπουλος, έκρινε μη νόμιμη την εκλογή ως δημάρχου του Σπύρου Μπηλιώνη, προκαλώντας ερωτήματα και κωμικοτραγικές καταστάσεις στον πολυσυζητημένο δήμο.


Πριν από την απόφαση του κ. Αποστολόπουλου είχε προηγηθεί πολύωρη σύσκεψη νομικών και υπηρεσιακών παραγόντων, οι οποίοι, αναλύοντας όλες τις παραμέτρους της εκλογής του κ. Μπηλιώνη, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτός είχε εκλεγεί παράνομα, καθώς είχε πρόβλημα με την εκλογή του ως δημοτικού συμβούλου.


Οπως αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Με την αριθμ. 35/2011 απόφαση του Τριμελούς Πρωτοδικείου Πύργου δεν ανακηρύχθηκε ο κ. Μπηλιώνης τακτικός δημοτικός σύμβουλος, αλλά η πρώτη αναπληρωματική Αθηνά Γαλάνη του Κωνσταντίνου. Η άνω απόφαση τροποποιήθηκε με την 162/2010 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πύργου και ως εκ τούτου ο φερόμενος ως δημοτικός σύμβουλος (Σπυρίδων Μπηλιώνης) δεν είναι πλέον ανακηρυγμένος δημοτικός σύμβουλος και επομένως δεν μπορεί να εκλεγεί δήμαρχος».


Με την 86754/4173 Διαπιστωτική Πράξη, ο κ. Αποστολόπουλος ορίζει το δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Βλάχο να ασκεί τα καθήκοντα του δημάρχου στο Δήμο Ζαχάρως μέχρι τη νόμιμη εκλογή νέου δημάρχου. Για τη μη νόμιμη εκλογή του κ. Μπηλιώνη στο αξίωμα του δημάρχου, ο οποίος βρίσκεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηλείας, Παναγιώτης Μεϊδάνης, έχει διατάξει τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ