ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ο.Υ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ


ΔΙΟΓΕΝΗΣ : "ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ...ΜΙΑ ΦΟΡΟΛΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ" 

ΔΟΥ ΠΥΡΓΟΥ: ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ TAXIS ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ...ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ? 


Σε πλήρη επιβεβαίωση της δημοσιογραφικής έρευνας και των αποκαλύψεων του www.mnodaros.blogspot.com για τους εφοριακούς της Δ.Ο.Υ Πύργου που έδιναν φορολογικές ενημερότητες σε τοπικούς επιχειρηματίες – οφειλέτες του Ελληνικού Δημοσίου κατά παρέκκλιση του συστήματος TAXIS και της ισχύουσας νομοθεσίας,  οδηγούν τα πρώτα στοιχεία που περιήλθαν στις  δικαστικές και διωκτικές Αρχές της Ηλείας.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές , λόγω της σοβαρότητας των στοιχείων της  υπόθεσης ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηλείας Παναγιώτης Μεϊδάνης,  διαβίβασε προ ημερών τον φάκελο στους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς του Υπουργείου Οικονομίας  , ζητώντας έρευνα σε βάθος και την σύνταξη σχετικού πορίσματος από Οικονομικούς Επιθεωρητές.

Ο  φάκελος της υπόθεσης αφορούσε τις σοβαρές καταγγελίες κατά εφοριακών υπαλλήλων της Δ.Ο.Υ Πύργου , οι οποίοι φέρονται να εξυπηρετούσαν  ντόπιους  επιχειρηματίες και μεγάλους οικονομικούς παράγοντες της περιοχής  με χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο κατά παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας , χορηγώντας σε αυτούς φορολογικές ενημερότητες παρακάμπτοντας το σύστημα ελέγχου TAXIS.   

Οι ανωτέρω φέρονται να λάμβαναν  το τελευταίο χρονικό διάστημα φορολογική ενημερότητα από την συγκεκριμένη Δ.Ο.Υ με εντολή …άνωθεν  ,  προκειμένου να μεταβιβάσουν «ανώδυνα» τα περιουσιακά τους στοιχεία σε συγγενικά τους πρόσωπα ή να τα πωλήσουν σε τρίτους, η να εισπράξουν χρήματα από το Ελληνικό Δημόσιο… χωρίς να εξοφλούν εξ ολοκλήρου τα χρέη τους προς το Ελληνικό Δημόσιο, όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία.

Το θέμα αποκάλυψε το www.mnodaros.blogspot.com και έλαβε πανελλαδικές διαστάσεις μετά την δημοσιοποίησή του από την ΝΕΤ και το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιώργου Μαρινόπουλου.  



  



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτά είναι! κατάλαβες?!! αλλοι δηλωνουν μεχρι και το ένα λεπτό και άλλοι χρωσταααααααανε και δεεεεεν πληρωνουν και μάλιστα με τις ευλοφίες της εφόριας! τσαπρρρρρρρρρρρ

Ανώνυμος είπε...

Άραγε... γιατί τέτοιες ειδήσεις δεν βλέπουμε ποτέ στις τοπικές εφημερίδες;;; Ποιος ο ρόλος τους στην ενημέρωση;;; Μόνο για θεατρικές παραστάσεις και κουτσομπολιά και γλύψιμο στους δημάρχους;;;

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ