ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΑΙΘΟΥΣΑ 168 ...Ο ΛΑΜΠΗΣ ΚΑΙ Η ΦΩΤΕΙΝΗ




Ο …ΘΝΗΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΦΥΡΑΣ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ  ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΠΙΠΙΛΗ

ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ Η ΑΙΘΟΥΣΑ 168 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ;  

ΠΩΣ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕΣ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ; ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ ?

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ κ. ΠΙΠΙΛΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΛΕΨΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ http://olympia.gr

«Λυπάμαι πραγματικά για το θεσμικό τρόπο αντιμετώπισής μου, αναφορικά με την καταγγελία που σας απέστειλα το μεσημέρι της 13ης Σεπτεμβρίου και με την οποία σας κατήγγειλα ότι παραβιάστηκε κατάφωρα ο Κανονισμός της Βουλής, όταν δόθηκε σε έναν, απλώς, Αντιπεριφερειάρχη και πρώην Νομάρχη, η δυνατότητα να καλεί, με προσωπικό του έγγραφο, Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, σε σύσκεψή του, στην αίθουσα 168 της Βουλής!

Με την καταγγελία μου για το γεγονός σας έθεσα, ως μέλος του Κοινοβουλίου, και ερωτήματα, ώστε να έχω επίσημη απάντηση από τον Πρόεδρο της Βουλής για τη διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ απαιτούσα, έχοντας υπ’ όψιν μου τον Κανονισμό της Βουλής, να δώσετε εντολή, να μην πραγματοποιηθεί η σύσκεψη αυτή.

Σας επεσήμανα δε ότι, εκτός από το θεσμικό παράπτωμα της χρήσης της αίθουσας της Βουλής από μη Βουλευτή ή μέλος επιτροπών της Βουλής, υπάρχει και το μείζον πολιτικό θέμα ότι ο προσκαλών Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας είναι ήδη υπόδικος για εξ αμελείας πρόκληση των καταστρεπτικών πυρκαγιών του Αυγούστου του 2007 και για ανθρωποκτονία εξ αμελείας των 36 ανθρώπων, που κάηκαν εκεί και επίσης, σας τόνιζα ότι είναι ύποπτη αυτή η ιστορία, γιατί, με τον τρόπο αυτό, προετοιμάζει τον υπερασπιστικό του φάκελο, για τη δίκη που έχει οριστεί στις 6/10/11, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πύργου. Δυστυχώς, έως αυτήν τη στιγμή, δεν έχω καμία επίσημη απάντηση για τα θέματα που σας έθεσα. Απλώς διάβασα στον Τύπο ότι εκδηλώσατε τη «δυσφορία» σας.

Οι θεσμοί δεν είναι μόνον για να τους σέβονται οι πολίτες. Λυπάμαι πραγματικά για τα μαθήματα που μου δώσατε. Εμένα με αγνοήσατε και φυσικά, η σύσκεψη του Πασόκου Αντιπεριφερειάρχη έγινε. Αυτά».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Τώρα που όλους μας δέρνει η λαίλαπα των φόρων καλείσθε να αντισταθείτε.Καλείσθε να μην πειθαρχείτε στους νόμους και τούτο γιατί πολύ απλά οι νόμοι που μας σερβίρουν και μας πατάνε στο λαιμό είναι προϊόντα:
Δοσίλογων, απατεώνων, κλεφταράδων, ψευταράδων, προστατών χασισεμπόρων και χασισοκαλλιεργητών, εθνικών προδοτών, μεταπρατών της ελληνικής περιουσίας και αξιοπρέπειας, θρασυτάτων ρεμαλιών και ό,τι άλλο προσθέσετε εσείς θα ταιριάζει απόλυτα.
Επομένως: Φωτιά και τσεκούρι σε όλους τους πολιτικούς.

Ανώνυμος είπε...

"ο προσκαλών Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας είναι ήδη υπόδικος για εξ αμελείας πρόκληση των καταστρεπτικών πυρκαγιών του Αυγούστου του 2007 και για ανθρωποκτονία εξ αμελείας των 36 ανθρώπων, που κάηκαν εκεί"
Μαλλον χαζη θα ειναι η ερωτηση, αλλα οντως ισχυει???

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ