ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ...



Και ξαφνικά πριν από μερικές εβδομάδες , διάφορες περίεργες συγκυρίες,  ατυχή συμβάντα ,  κακές και λανθασμένες εκτιμήσεις,  μας έστειλαν άθελά μας σε ένα ταξίδι αναψυχής στην πίσω πλευρά της Σελήνης.

Φανταστείτε ένα …αναγκαστικό ταξίδι , που πηγαίνεις , η σε πηγαίνουν χωρίς την θέλησή σου γιατί ξέρεις από την αρχή ότι μόνο καλά δεν θα περάσεις σε αυτό.

Τα όσα είδαμε εκεί και τα όσα νοιώσαμε είναι αδύνατον να περιγραφούν με λόγια καθώς είναι πέρα από αυτά …

Σε ένα χαοτικό περιβάλλον  όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν την κάθε χρονική στιγμή, καταφέραμε και επιβιώσαμε και βγήκαμε όπως φαίνεται από την περιπέτεια του ταξιδιού σοφότεροι και πιο δυνατοί.

Γυρίσαμε λοιπόν και είμαστε ξανά εδώ… Σοφότεροι και δυνατότεροι από το ταξίδι – περιπέτεια που κάποιοι νόμισαν ότι ήταν το τελευταίο…και βιάστηκαν γι αυτό να το εορτάσουν κατάλληλα ποντάροντας πολλά στην σιωπή του πολεμιστή.  

Οι επόμενες συναρπαστικές μάχες που θα ακολουθήσουν είναι αφιερωμένες στους φίλους – συνταξιδιώτες που με τις πράξεις τους , το ενδιαφέρον τους και την συμπεριφορά τους μας έδωσαν δύναμη, θάρρος  και κουράγιο στον δρόμο της επιστροφής…




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε Φίλε ?
Είσαι καλά ?
_________________
IOUDAS

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

ef. thesi είπε...

Αγαπητέ μου φίλε, το μόνο που θα μας μείνει είν’ ένα τζάμι σπασμένο, κολλημένο βιαστικά με τέσσερις λουρίδες μαχητικής αρθρογραφίας. Το ‘ξερες και το ΄ξερα πριν μπούμε σ’ αυτό το χαμερπές και άκρως εθιστικό επάγγελμα. Δυστυχώς, πάσχουμε απ’ αυτή τη μικροαστική εμμονή –που έλεγε κι ο Λένιν- της αναζήτησης της αλήθειας, πράγμα που σημαίνει πως η σκοτεινή πλευρά της σελήνης δεν μας χωράει και πάντα θα μας ξερνάει στο φως, είτε το θέλουμε είτε όχι. Καλώς σε βρήκαμε, λοιπόν…

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ