ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Sugartown : ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ



ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ ΣΙΩΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ                   
                                                        Ζαχάρω 27-9-2011

                              

ΠΡΟΣ: TΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ
        ΥΠΟΥΡΓΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
           

ΘΕΜΑ:  Μη εκλογή δημάρχου στο Δήμο Ζαχάρως

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ

Σας ενημερώνουμε ότι η 15θήμερη προθεσμία εντός της οποίας επιβάλλει ο νόμος την εκλογή του νέου δημάρχου, μετά την έκπτωση του κ. Πανταζή Χρονόπουλου, εξέπνευσε χωρίς  αποτέλεσμα και ο Δήμος παραμένει ακέφαλος.

Δεν εξελέγη Δήμαρχος στο Δήμο Ζαχάρως από τη δημοτική  ομάδα της πλειοψηφίας. Στο χώρο της συνεδρίασης, σήμερα το πρωί στις 9.00, παρουσιάστηκαν μόνο ο πλειοψηφίσας σύμβουλος και ο δημαρχεύων δημοτικός σύμβουλος ενώ δεν προσήλθε κανένας από τους υπολοίπους 14 δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας.

Θυμίζουμε ότι, η έκπτωση του Π. Χρονόπουλου επήλθε μετά την καταδίκη του από το Τριμελές Εφετείο Πατρών, την τελεσίδικη καταδίκη του από το Πενταμελές Εφετείο Πατρών και την αμετάκλητη καταδίκη του από τον Άρειο Πάγο για παράβαση καθήκοντος.

Η συμπολίτευση για ακόμη μία φορά επέδειξε στην πράξη ασέβεια προς τους πολίτες του δήμου και εμμονή στην παραβατική τακτική που ακολουθεί 10 ολόκληρους μήνες. Δεν θα επιδείκνυε τόση ανευθυνότητα και ασέβεια προς τους νόμους και την τοπική κοινωνία αν δεν είχε την πολύμηνη ανοχή του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δ. Ελλάδας και Ιονίων Νήσων κ. Αναστασίου Αποστολόπουλου. Από καθήκον ενημερώσαμε επανειλημμένα τον κ. Α. Αποστολόπουλο, ότι η  ανοχή του στις διαρκείς παρανομίες, σε έναν δήμο με δήμαρχο καταδικασμένο από όλους τους βαθμούς δικαιοδοσίας των δικαστηρίων του ελληνικού κράτους και η μη έγκαιρη εκτέλεση των καθηκόντων του ως Ελεγκτή Νομιμότητας, επέτρεψε στον κ. Π. Χρονόπουλο και την ομάδα του να διαλύσουν το Δήμο Ζαχάρως και να καταταλαιπωρούν τους δημότες του.

Γνωρίζουμε ότι ο Υπουργός Εσωτερικών, έχει πολλά και επείγοντα ζητήματα να αντιμετωπίσει αλλά ζητούμε να επιβάλλεται στις υπηρεσίες σας  να δείχνουν προσήλωσή στην τήρηση της νομιμότητας, γιατί η ανοχή στην παραβατικότητα, στην υπόθεση του Δήμου Ζαχάρως, απεδείχθη ότι συνέβαλε και συμβάλλει στην αναπαραγωγή καταστάσεων σαν αυτές που οδήγησαν τη χώρα στην ανομία, την ατιμωρησία και στα σημερινά αδιέξοδα των πολιτών.

Αναμένοντες τις ενέργειές σας για την αποκατάσταση της νομιμότητας στο Δήμο μας,       

             Διατελώ μετά τιμής

Δρ. Κώστας Ι. Αλεξανδρόπουλος
Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης                                                             του Δήμου Ζαχάρως

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δύο ερωτήματα
1. Μετά την έκπτωση του Χρονόπουλου ποιός Δήμαρχος στη Ζαχάρω;
2.Αυτοί οι Σύμβουλοι της παράταξης Χρονόπουλου οι οποίοι συμπεριφέρονται σαν στρατιωτάκια, κυκλοφοράνε ακόμη στην Ζαχάρω και δεν ντρέπονται για το κατάντημά τους;

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ