ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ - ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ



...ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΗΛΕΙΑΣ !

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έστειλαν στο νοσοκομείο μάρτυρα σε πρόγραμμα προστασίας αφού τον απήγαγαν απ τη φρουρά του

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ "ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ" : http://www.koutipandoras.gr/?p=9127

Μια πολύ περίεργη ιστορία που θέτει σοβαρό θέμα για την αποτελεσματικότητα της ελληνικής αστυνομίας αλλά και την αντίληψή της για την «συνεργασία» με μάρτυρες, έχει συμβεί εδώ και μέρες και (όπως υποστηρίζουν αξιωματικοί της ΕΛΑΣ) έχει κρατηθεί κρυφή.

Μετά την διαλεύκανση της απαγωγής του επιχειρηματία Παναγόπουλου και τα στοιχεία που εξασφάλισαν οι παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ, ένας από τους κατηγορούμενους αποφάσισε να μιλήσει στην Αστυνομία. Πείστηκε όταν του έβαλαν να ακούσει τις συνομιλίες στις οποίες οι συγκατηγορούμενοι του σκόπευαν να τον σκοτώσουν. Ο μάρτυρας έδωσε λοιπόν τα στοιχεία για να τους εκδικηθεί και μπήκε σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Η προστασία όμως του μάρτυρα παρουσίαζε αρκετές «ιδιομορφίες». Ως προστασία, αυτοί που του την παρείχαν, θεώρησαν την παραχώρηση τεσσάρων φουσκωτών αστυνομικών με τους οποίους ο καταδότης δεν προστατευόταν αλλά κυκλοφορούσε σε νυχτερινά κέντρα κάνοντας ό,τι έκανε παλιά. Με τη μόνη διαφορά πως τη θέση των μπράβων του, είχαν πάρει οι φουσκωτοί της αστυνομίας. Ο υπό «προστασία» μάρτυρας, εμφανιζόταν σε νυχτερινά κέντρα κάνοντας μάλιστα φασαρίες με τους αστυνομικούς συνοδείας.

Ένα βράδυ όμως, ομάδα κουκουλοφόρων, επιτέθηκε στον καταδότη και τη συνοδεία του. Ακινητοποίησε τους αστυνομικούς και τον απήγαγε. Ώρες μετά, ο μάρτυρας βρέθηκε αιμόφυρτος, με σπασμένα μέλη, μέσα σε έναν κάδο σκουπιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται ακόμη φρουρούμενος σε νοσοκομείο.

Η ιστορία αυτή, κρατήθηκε μυστική όχι μόνο γιατί αποκάλυπτε πως το πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων είναι ένα ανέκδοτο για την ΕΛΑΣ, αλλά και γιατί μπορεί να φέρει στην επιφάνεια τις σχέσεις υψηλόβαθμων αστυνομικών με το χώρο της νύχτας με τρόπο που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από την άσκηση των καθηκόντων τους. Δεν είναι μόνο προκλητική και εξευτελιστική η απαγωγή ενός μάρτυρα από τα χέρια των αστυνομικών φρουρών του αλλά και η αντίληψη πως η αστυνομία φρουρεί έναν νονό, για να συνεχίσει να είναι νονός.

Περιμένουμε απαντήσεις από την ΕΛΑΣ. Όχι βέβαια διαψεύσεις. Εκτός και αν οι αστυνομικοί προστασίας δεν ήταν αστυνομικοί, αλλά μπράβοι στους οποίους έκανε ανάθεση έργου η αστυνομία.

Η απάντηση της αστυνομίας

Σε επικοινωνία που είχε το Κουτί της Πανδώρας με την αστυνομία για το συγκεκριμένο θέμα που αναφέρεται στο παρόν άρθρο μας, οι διωκτικές αρχές διαψεύδουν ότι παρείχαν προστασία σε οποιονδήποτε εμπλέκεται στην υπόθεση της απαγωγής Παναγόπουλου. Όπως μας είπαν χαρακτηριστικά κανένας αστυνομικός δεν συνοδεύει πρόσωπο που εμπλέκεται στην συγκεκριμένη υπόθεση. Οποισδήποτε στην προκειμένη περίπτωση ισχυρίζεται ότι είναι μέλος της Ελληνικής αστυνομίας, ψεύδεται, και πρόκειται για πλαστοπροσωπία.

Από την άλλη πλευρά βέβαια η αστυνομία δεν θα μπορούσε παρά να διαψεύσει πληροφορίες που αφορούν το πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, ειδικά στην περίπτωση που αυτή οδηγούνταν σε ένα τέτοιου είδους φιάσκο όπως στην προκειμένη περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ