ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΞΑΝΑ ΣΕ ΔΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΙΠΙΛΗ



ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ 

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΦΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ,  ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΩΩΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ...

Στα δικαστήρια μας στέλνει  ξανά η βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή επιμένοντας να μας τιμωρήσει επειδή γράψαμε την αλήθεια σε ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» .
(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ :http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=21/07/2009&id=65532 )

Στις 11.1.2011 μετά από εννέα (!)  ώρες ακροαματικής διαδικασίας  κρίθηκαν αθώοι  από το  Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αμαλιάδας ο συντάκτης της «Ελευθεροτυπίας» Μάκης Νοδάρος, το προσωπικό του BLOG (!) και οι ιδιοκτήτες του Περιφερειακού Ραδιοφωνικού Σταθμού «Ionion FM» , Δημήτρης Κολόκας και Αντώνης Γρηγορόπουλος , μετά από μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον τους η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή. 

Ο δημοσιογράφος και οι ιδιοκτήτες του ραδιοφωνικού σταθμού κατηγορούνταν από την Φωτεινή Πιπιλή ότι την συκοφάντησαν από πρόθεση , επειδή αποκάλυψαν ότι την περίοδο που η εταιρεία «Κερκετεύς» του φερόμενου ως Ν2 συμμετέχοντος στο συνδικάτο του εγκλήματος Γιώργου Τρομπούκη άρπαζε παράνομα τα αδρανή υλικά από τον ποταμό της Νέδας , η κ. Πιπιλή με δηλώσεις της στον τοπικό Τύπο της Ηλείας και στην προσωπική της ιστοσελίδα , έκανε λόγο για «ειδυλλιακό τοπίο» (!) και για αντιπλημμυρικά έργα, παραβλέποντας το οικολογικό έγκλημα και την κλοπή δημόσιας περιουσίας στο ποτάμι. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ... ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΙΜΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟΥ ΤΟΠΙΟΥ - ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΗ . :



ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ







Η  ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΙΠΙΛΗ , ΕΙΧΕ ΣΥΝΤΑΧΘΕΊ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΊ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΉ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛΕΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΉ ΚΩΣΤΑ ΤΖΑΒΑΡΑ (!)

Το δικαστήριο  με την 12/11.1.2011 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ  αθώωσε ΟΛΟΥΣ τους κατηγορούμενους με το σκεπτικό ότι το αγαθό της ελευθερίας του λόγου είναι αναπόσπαστο στοιχείο της δημοκρατίας και ότι ο δημοσιογράφος έχει δικαίωμα και καθήκον να κρίνει τις πράξεις των δημοσίων προσώπων.

ΩΣ ΕΔΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ …

ΟΜΩΣ …

Ο Εισαγγελέας Εφετών Πατρών μετά από σχετική προσφυγή της κυρίας Πιπιλή, ΑΣΚΗΣΕ ΕΦΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΩΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ και ο δημοσιογράφος κάθεται ξανά στο εδώλιο του κατηγορουμένου ΣΤΙΣ 23.9.2011 στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Πατρών με την κατηγορία της εξύβρισης διά  του Τύπου,  θεωρώντας προσβλητικό το τίτλο ! της εφημερίδας στο επίμαχο ρεπορτάζ !

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

« Το μοναδικό καταφύγιο που έχει απομείνει στους κοινωνικά αδύναμους ,  απέναντι στους ισχυρούς και  στο άδικο , είναι η Δικαιοσύνη. Σαν απλός πολίτης και επαγγελματίας δημοσιογράφος που σέβομαι την δουλειά μου και την εφημερίδα που εργάζομαι , θα αποδείξω στο δικαστήριο και αυτή την φορά την αθωότητά μου. Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους δικαστές και στην Ελληνική Δικαιοσύνη.  »  

1 σχόλιο:

Hellenico είπε...

Min stamatate pouthena! ksentropiaste tous ollous kai oles! Afto einai kataxrhsh eksousias apo merous tous!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ