ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΜΟΝΟ ΥΠΟΔΙΚΟΣ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ



ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ "ΚΡΑΤΟΣ" ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ


ΑΠΟ «ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ»:  http://www.koutipandoras.gr/?p=9164

Έκπτωτος, μετά από γνωμοδότηση της ολομέλειας του νομικού συμβουλίου του Κράτους που υπέγραψε ο υπουργός εσωτερικών και αποκέντρωσης Χάρη Καστανίδη, είναι ο πρώην δήμαρχος Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος.

Η δράση του Χρονόπουλου και οι παράνομες δραστηριότητες του είχαν αποκαλυφθεί από το Κουτί της Πανδώρας. Ο Χρονόπουλος είχε απειλήσει δημόσια το δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη για τις αποκαλύψεις αυτές.

Μέσα από ένα κλίμα σιωπής και συνενοχής των τοπικών μέσων ενημέρωσης, η δημοσιογραφική έρευνα κατάφερε, όχι μόνο από το Κουτί της Πανδώρας αλλά και από το δημοσιογράφο Μάκη Νοδάρο της εφημερίδας Ελευθεροτυπία, να καταδείξει τα έργα και τις ημέρες του πρώην δημάρχου που αυτή τη στιγμή είναι υπόδικος για πάνω από 100 υποθέσεις. Το Χρονόπουλο είχε θέσει σε αργία με απόφαση του ο Γιάννης Ραγκούσης και η έκπτωση από το αξίωμα του δημάρχου είναι αποτέλεσμα νέων τελεσίδικων δικαστικών αποφάσεων.

Να σημειώσουμε ότι τοπικοί παράγοντες και βουλευτές Ηλείας παρά τη δημόσια κατακραυγή και τις τελεσίδικες αποφάσεις των δικαστηρίων και του υπουργείου Εσωτερικών συνέχισαν να τον αντιμετωπίζουν ως δήμαρχο.

Πολλοί από αυτούς είναι εμπλεκόμενοι σε υποθέσεις του δημάρχου και υπόδικοι μαζί με αυτόν. Μέχρι τώρα πάντως η απόφαση της έκπτωσης δεν έχει δημοσιευτεί από τον περιφερειάρχη Τάκη Αποστολόπουλο στο διαδίκτυο όπως ορίζει ο νόμος.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ...
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ???

Ανώνυμος είπε...

Ο Πανταζής είναι η μαρίδα και τωρα κάνει στην μπαντα για τους μεγαλοκαρχαρίες.
Μάκη για δες τι γραφει ο Δημ Κακούρης στο Blog Δυτικη Πελοποννησος http://westpeloponnese.blogspot.com/p/blog-page_6753.html
και σχολίασε το.
Το είχες προφητέψεια μετα τις φωτιές του 07 στο ποστ που έκανες 11 Σεπ 2007 .
Μήπως ο Δημ. Κακούρης ξέρει κάτι παραπάνω για αυτή την ιστορία? Μηπως ξέρει περισσότερα για το σεναριο των εμπρησμών? Μηπως πρέπει να το ψάξεις μιας και είσαι ειδικός.
Σε χρειαζόμαστε. ο αγώνας της ίδιας μας της επιβίωσης ξεκινάει τώρα.Οι καιροι είναι πονηροι...

Ανώνυμος είπε...

ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ(9-9-2011) ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ,ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ ΣΤΗΝ ΤΕΔΚ.
ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΛΥΜΠΕΡΗ;

ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ.
ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΥς ΕΚΟΒΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ Ή ΘΑ ΤΟΥς ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ.... ΑΥΤΑ ....

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΜΠΕΡΗΣ..Ο ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ