ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ "ΤΕΡΑΣ" ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ...





ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΟΥΣΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ! 

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ : ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ http://www.koutipandoras.gr/?p=14858

Ανώνυμος παραμένει ο άνθρωπος που κακοποιούσε σεξουαλικά το ανήλικο παιδί του. Πρόκειται για έναν Έλληνα δικαστή που μέχρι χθες υπηρετούσε την δικαιοσύνη.

Η είδηση προκαλεί ανατριχίλα και οργή καθώς ένας πατέρας κακοποιούσε το παιδί του εκβιάζοντας το, κάθε φόρα με διαφορετικούς τρόπους για να δεχθεί τα σεξουαλικά του προστάγματα, είτε με την στέρηση φαγητού είτε με διαφόρους άλλους τρόπους. Οι περιγραφές του μικρού αγοριού σόκαραν τους δικαστές και τους παράγοντες της δίκης η οποία πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών.

Η οργή όλων αφορά στο ότι ο δικαστής οδηγήθηκε μεν στην φυλακή ωστόσο παρά την πρωτόδικη καταδίκη του, δίκαζε μέχρι χθες που έγινε το δικαστήριο. Επίσης οργή προκαλεί το γεγονός ότι το δικαστήριο, παρά την ανατριχιαστική αφήγηση του ανήλικου παιδιού -που επί τόσα χρόνια συμβίωνε με τον άνθρωπο που το κακοποιούσε- μείωσε περίπου στο μισό την πρωτοδίκη ποινή η οποία ήταν 13 χρόνια.

Αξιοπερίεργο είναι επίσης το γεγονός, ότι ενώ ο νόμος προβλέπει την αποκάλυψη του ονόματος των παιδεραστών των βιαστών και σε όλους όσους πράττουν γενετήσια εγκλήματα κάνεις δεν αποκαλύπτει το όνομα του πατέρα-δικαστή που βίαζε το παιδί του, κάτι που δεν συνέβη στις τελευταίες περιπτώσεις στην Κρήτη οπού πραγματοποιήθηκε η σύλληψη δυο παιδεραστών με ονοματεπώνυμο.

Ωστόσο ο συγκεκριμένος άνθρωπος παραμένει ανώνυμος παρόλο που είναι κάποιος που μέχρι προχθές «μοίραζε δικαιοσύνη στα ελληνικά δικαστήρια και όριζε τον νομό στις δικαστικές αίθουσες . Περιμένουμε η ελληνική δικαιοσύνη να γίνει δίκαιη και να ακολουθήσει πιστά τον νόμο αποκαλύπτοντας το όνομα του πατέρα που εκβίαζε και βίαζε το ανήλικο παιδί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ