ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑΣ



ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΣΠΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΕΡΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ 

ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ BLOG ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΠΡΩΤΟ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ


Την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τις ευθύνες των τοπικών παραγόντων του Πύργου Ηλείας σχετικά με τις πρόσφατες καταστροφές από τις πλημμύρες , διέταξε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηλείας Παναγιώτης Μεϊδάνης.

Η παραγγελία του δικαστικού λειτουργού περιέχει τις εξής τρεις σοβαρές παραμέτρους :

Η πρώτη παράμετρος αφορά το νοσοκομείο του Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου» και τις αιτίες που προκάλεσαν την αναστολή λειτουργίας του και τις σοβαρές υλικές ζημιές.
Ο εισαγγελέας πρόκειται να ορίσει  Ειδικό Πραγματογνώμονα ο οποίος και θα αποφανθεί για την έκταση των ζημιών στο νοσοκομείο σε ιατρικό και μηχανολογικό εξοπλισμό και αν αυτές οφείλονται σε κακοτεχνίες από την κατασκευή του έργου ή σε μεταγενέστερες επεμβάσεις ή μόνο από την βροχή.
Ο δικαστικός λειτουργός ζητά την διερεύνηση των αιτιών της κάλυψης του υπογείου του νοσοκομείου από τα νερά της βροχής και ειδικότερα αν υπήρχε σύστημα άντλησης  των υδάτων και γιατί αυτό δεν λειτούργησε.
Ζητείται επίσης να ερευνηθεί αν είχε παραλειφθεί το νοσοκομείο «Ανδρέας Παπανδρέου» το 2004 από τους αρμόδιους , ποίοι είναι αυτοί και να του προσκομίσουν την σχετική Πράξη Παραλαβής. Ζητά επίσης αν δεν έγινε η παράδοση του κτηρίου να αναζητηθούν οι αιτίες.

Η δεύτερη παράμετρος αφορά τα φρεάτια , τους χείμαρρους και γενικότερα το αποχετευτικό δίκτυο της πόλης του Πύργου για το οποίο ο δικαστικός λειτουργός ζητά με στοιχεία και έγγραφα να του αναφέρουν πότε αυτά καθαρίστηκαν την περίοδο 2011.Ζητείται επίσης ο αναλυτικός προσδιορισμός όλων των ζημιών στα τοπικά δημοτικά διαμερίσματα που έπληξε η κακοκαιρία.

Η τρίτη παράμετρος αφορά την ενημέρωση η μη του δήμου Πύργου από τους αρμόδιους για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που επρόκειτο να πλήξουν την περιοχή. Ο εισαγγελέας ζητά να ενημερωθεί αν υπήρξε σχετικό έγγραφο και αν ενημερώθηκε έγκαιρα ο δήμος του Πύργου και αν όχι γιατί …
      


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ