ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ...ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ...ΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΛΕΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ...

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ...

"Κύριοι βουλευτές της Ηλείας,
ως αντιπρόσωποι του ηλειακού λαού οφείλετε να τον εκπροσωπείται επάξια και ως εκ τούτου να πράττετε σύμφωνα με το θέλημά του, για το καλό του και το καλό της πατρίδας.
Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση σας ζητά να ψηφίσετε τη νέα δανειακή σύμβαση, η οποία καταλύει για πολλά χρόνια την ανεξαρτησία της χώρας μας και την καταδικάζει σε περαιτέρω οικονομική ύφεση.
Καταδικάζετε τον ελληνικό λαό στη σίγουρη φτώχεια, με το πρόσχημα  ότι έτσι σώζετε την Ελλάδα. Μας ζητάτε να αποδεχθούμε έναν επιβεβαιωμένο όλεθρο, για να αποφύγουμε έναν άλλο που ανάγεται στη σφαίρα της υπόθεσης.

Με δεδομένη και την εκπεφρασμένη αντίθεση του ελληνικού λαού «στα μνημόνιά σας», η θετική συμμετοχή σας σε τέτοιου είδους πολιτικά εγκλήματα σας καθιστά υπόλογους για εσχάτη προδοσία.
Έχουν καταλυθεί οι βασικές αρχές του Συντάγματος περί Λαϊκής Κυριαρχίας, περί Κοινωνικού Κράτους και Κράτους Δικαίου. Γίνεται πλέον επιτακτική η ανάγκη εφαρμογής του άρθρου 120 του Συντάγματος που αναγράφει ότι: «η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».

Θα αντισταθούμε λοιπόν με κάθε μέσο, απέναντι  σε όποιον συμπράττει στην εθνική προδοσία:
·        Θεωρούμε ανεπιθύμητο όποιον βουλευτή ψηφίσει την επάρατη δανειακή σύμβαση. Θα φροντίσουμε να βρισκόμαστε μπροστά του σε κάθε εμφάνισή του στο νομό μας, για να του υπενθυμίζουμε το έγκλημά του. Γι’ αυτό το λόγο καλούμε όλους τους συλλόγους, τα σωματεία, αλλά και τους καταστηματάρχες του νομού να μην τους προσκαλούν, αλλά ούτε και να τους ανέχονται στις εκδηλώσεις τους. Δεν μπορεί σ’ αυτή την κρίσιμη φάση να συνυπάρχουν ειρηνικά οι θύτες με τα θύματα.
·        Θα προβαίνουμε σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κάθε φορά που κάποιος συμπολίτης μας ή ομάδες συμπολιτών μας βάλλονται από την εφαρμογή αυτών των αντιλαϊκών μέτρων. Θα μας βρείτε, εάν χρειαστεί και έξω από το σπίτι σας, γιατί πρέπει να νιώσετε και σεις κάποια στιγμή την οδύνη, που προκαλείτε με τις ενέργειές σας στους πολίτες αυτής της χώρας.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ