ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟΝ ΜΠΑΓΑΣΑ... ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΟΠΩΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ



ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ "ΠΑΝΔΩΡΑΣ" Ο ΕΦΡΑΙΜ

ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ

Η ΓΝΩΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

(Σ.Σ. : 1.000.000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΥΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΗΛΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ...)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ : http://www.koutipandoras.gr/?p=14915

Αγωγή με την οποία ζητά την καταβολή ενός εκατομμυρίου ευρώ, έκανε ο Εφραίμ για το σύνολο των δημοσιευμάτων του Κώστα Βαξεβάνη. Η αγωγή που αναφέρεται ακόμη και σε δημοσιεύματα πριν από 3 χρόνια, φτάνει τις 48 σελίδες και υποστηρίζει πως έχει συκοφαντηθεί, ενώ έχει θιγεί η τιμή και η υπόληψή του. Αν και η αγωγή δεν μπορεί να σταθεί νομικά, αφού όσα έχουν γραφτεί στηρίζονται σε πραγματικά γεγονότα, δύο πράγματα είναι σημαντικά.

Πρώτο:δεν γίνεται αγωγή και στα μέσα ενημέρωσης που φιλόξενησαν τις αποκαλύψεις (ALPHA,NET,ΕΠΙΚΑΙΡΑ,www.koutipandoras.gr κλπ) αλλά μόνο στον Κώστα Βαξεβάνη.

Δεύτερο:γίνεται πρόχειρα και εσπευσμένα μετά την εκπομπή για το Βατοπέδι που προβλήθηκε στην ΕΡΤ και συντονίζεται με προσπάθειες που γίνονται για μία ακόμη φορά να κοπεί η εκπομπή. Ο Εφραίμ καταφεύγει σε αγωγές αλλά αρνείται κατ’επανάληψη να απαντήσει στα ντοκουμέντα που βγάζουμε παρά τις προσκλήσεις μας. Κάνει, λοιπόν, μια απέλπιδα προσπάθεια να καμφθεί όποια δημοσιογραφική προσπάθεια γίνεται για την αποκάλυψη του σκανδάλου και την προσπάθεια συγκάλυψης των ευθυνών, κυρίως των πολιτικών.
Το Βατοπέδι, δεν είναι σήμερα ένα μοναστήρι αλλά ένας κύκλος χρήματος. Ο Εφραίμ έχει μια ντουζίνα δικηγόρους και κεφάλαια με τα οποία μπορεί να «ταλαιπωρεί» όπως πιστεύει όποιον είναι ενοχλητικός. Την ίδια ώρα, βέβαια, άλλοι δημοσιογράφοι πληρώνονται αδρά για να τον αγιοποιούν και να τον ξεπλένουν στα site της «θρησκευτικής κατάνυξης». Το να κάνει αγωγή σε δημοσιογράφο ένας άνθρωπος που επικαλείται τα ιερά και τα όσια, τη συγχώρεση και τη θυσία, είναι από μόνο του αποδεικτικό της «αγιότητάς» του αλλά και της θέσης του. Το σκάνδαλο που ξεκίνησε τις αρχές της δεκαετίας του 2000 αποκαλύφθηκε.

Ο Εφραίμ, θεωρεί πως μπορεί να λύσει το πρόβλημα με τον τρόπο που έχει συνηθίσει. Είναι προφανές ότι δεν μπορεί. Ο ίδιος και η ομάδα του, οι εντιμότατοι φίλοι του (Καραμπέρης, Λαυρεντιάδης, Εμμανουήλ, Φερέτης) είναι και οι ίδιοι υπόδικοι. Αποδεικνύοντας ταυτόχρονα το πώς αντιλαμβάνονταν την θρησκευτικότητα και την εντιμότητα. Προσπαθεί, λοιπόν, να μάθει αγωγή στην ανεξάρτητη δημοσιογραφία με αγωγές. Για να δούμε, είναι έτοιμος και για το αποτέλεσμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ