ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Aναβολή για 1η Νοεμβρίου η υπόθεση Βαξεβάνη



Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ 

Αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης για 1η Νοεμβρίου αποφάσισε η έδρα μετά από αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης του Κώστα Βαξεβάνη, Νίκου Κωνσταντόπουλου. 

«Τα 2 τελευταία χρόνια γίνoνται νομικισμοί και επικαλούνται νόμους για απόκρυψη της αλήθειας. Δεν υπάρχει παραβίαση κανενός προσωπικού δεδομένου. Όταν άλλα μέσα δημοσίευσαν φωτογραφίες με τα πρόσωπα των οροθετικών ιερόδουλων, η εισαγγελία αποφάνθηκε ότι επιτρέπεται για λόγους υπεράσπισης του δημοσίου συμφέροντος. Για την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος, έκανα τη δουλειά μου. Δημοσιογραφία είναι να αποκαλύπτεις την αλήθεια όταν οι άλλοι πάνε να την κρύψουν. Όλα τα άλλα είναι δημόσιες σχέσεις», δήλωσε ο Κώστας Βαξεβάνης. 

Στο πλευρό του βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Δημήτρης Τρίμης και ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ, Γιώργος Σαββίδης και ο βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ