ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012

ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

ΟΤΑΝ Η ΜΑΦΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ 

Λένε ότι ο καλύτερος τρόπος για να προστατέψεις τον εαυτό σου ως δημοσιογράφος όταν απειλείσαι , είναι η δημοσιοποίηση της απειλής. Ετσι αν τύχει και σου προκύψει κανένα περίεργο ατύχημα …ακόμα και τροχαίο , να γνωρίζουν οι φίλοι , οι συνάδελφοι , οι πολίτες αλλά και οι Αρχές τον τύπο  που σε απείλησε.

Απευθύνομαι λοιπόν στον κύριο …"Τοπικό Αιρετό Παράγοντα του Πολιτισμού"   (ξέρει αυτός)  που σήμερα στις 1.20 μ.μ. με πήρε από το προσωπικό κινητό του τηλέφωνο (διάρκεια κλήσης 50’’)  και ενώπιον ,μαρτύρων που άκουσαν τα όσα είπε , με απείλησε χρησιμοποιώντας φράσεις του πεζοδρομίου και ανθρώπων της νύχτα και του υποκόσμου …

Αν συμβεί  το παραμικρό, σε μένα η σε συγγενικό μου πρόσωπο να γνωρίζεις θρασύδειλε τυπάκο ,  ότι  εσύ , η «παρέα» σου και  οι «συνεργάτες» σου θα είναι οι πρώτοι που θα κληθούν από τις Αρχές  για να δώσουν εξηγήσεις.

Για τις άθλιες απειλές σου και τις φράσεις του πεζοδρομίου που χρησιμοποίησες εναντίον μου είναι ήδη ενημερωμένοι οι συνάδελφοι των ΜΜΕ που συνεργάζομαι και οι αρμόδιες Αρχές.

Καμιά απειλή δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφική έρευνα και τα ρεπορτάζ για τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην περιοχή – βόθρο με πρωταγωνιστές θλιβερές μαριονέτες των κυκλωμάτων διαφθοράς και διαπλοκής.


ΜΑΚΗΣ ΝΟΔΑΡΟΣ

      


       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ