ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ...


 

Νίκος Νικολόπουλος: κ. Πρωθυπουργέ δεν πίστευα ότι όταν λέγατε “να κινηθούν γρήγορα οι διαδικασίες”, εννοούσατε να συλλάβουν…τον Κ. Βαξεβάνη!!!


Σχετικά με την εντολή για την επ’ αυτοφόρω σύλληψη του εκδότη και δημοσιογράφου Κ. Βαξεβάνη, ο δημοσιογράφος και συνεργάτης περιοδικού “HOT DOC” Μ. Νοδάρος, ρώτησε τον Βουλευτή Αχαίας και συντονιστή του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος Νίκο Νικολόπουλο.
Η απάντηση του βουλευτή στην  ερώτηση του δημοσιογράφου έχει ως εξής:
 
“Στην Ελλάδα ο νόμος εφαρμόζεται για όσους αποκαλύπτουν τις λίστες με τους καταθέτες, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και κάποιοι που παρανόμως απέκτησαν αυτές.
 
Όσοι τις διακρατούν…”ξεχασμένες” στα γραφεία τους, όσοι δεν παραδίδουν τις πρωτότυπες κυκλοφορούν ελεύθεροι.
Μπορούν να ταξιδεύουν στην Γαλλία ή στις ΗΠΑ για να “δίνουν μάχες” για την πάταξη της φοροδιαφυγής και την ανόρθωση της χώρας.
 
Μπορούν να μην παραδίδουν τα πρωτότυπα στον Εισαγγελέα χωρίς καμία απολύτως συνέπεια. Μπορούν να επικαλούνται προσωπικά δεδομένα, αλλά οι ίδιοι να μπορούν να αξιοποιούν και να μετατρέπουν την πολιτική σε αλληλοεκβιασμούς και “ομηρίες”.
 
Μπορούν να κάνουν συνενόχους πολιτικούς και επιχειρηματίες σύμφωνα με το δόγμα “μαζί τα φάγαμε”.
 
Μπορούν να μην αξιοποιούν το περιεχόμενο, παρότι στην Γαλλία και στην Ισπανία που το έπραξαν το δημόσιο εισέπραξε μεγάλα ποσά.
 
Μπορεί να συνεχίζεται το “μπαλάκι” της μετάθεσης των ευθυνών, αλλά η Δικαιοσύνη ακόμη να μην έχει βρει τους “πρωταγωνιστές”. Μπορεί οι πρώην Υπουργοί Οικονομικών να αλληλοκατηγορούνται και να αλληλοκαρφώνονται, αλλά οι ένοχοι να παραμένουν στο σκοτάδι.

Και αφού ειδοποιήθηκαν όλοι να πάνε σε άλλους “παραδείσους” τα λεφτά τους και αφού πέρασε ο κίνδυνος, ο “διώκτης” των φοροφυγάδων αποφάσισε να την παραδώσει,  με τον Πρωθυπουργό να κάνει το “delivery” και να την παραδώσει…αρμοδίως!!!
 
Αν οι Υπουργοί ήσαν υπάλληλοι θα χαρακτηρίζονταν επίορκοι. Οι “κομισάριοι” Υπουργοί τι είναι;
Όταν είναι παγκοίνως γνωστό ότι παραβίασαν το νόμο εις βάρος της κοινωνίας σε μία εποχή που οι συνάνθρωποι μας τρέφονται από τα σκουπίδια ή και αυτοκτονούν, για αυτή την παράβαση καθήκοντος της πολιτικής ηγεσίας κανείς δεν ενοχλείται;
 
Οι Υπουργοί που έλαβαν γνώση του περιεχομένου δεν έπρεπε να κινηθούν αναλόγως, όπως αυτό συνέβη τουλάχιστον σε 5 χώρες της Ευρώπης, που έγινε “όπλο” για την αντιμετώπιση του οικονομικού εγκλήματος και την εξασφάλιση εσόδων;
 
Όταν εμφανίζονται στους καταλόγους των ελεγχόμενων από την Δικαιοσύνη, για την διακίνηση “λαθραίων” προιόντων, επιχειρηματίες που μπήκαν στο άρθρο 99 και δήλωσαν πτώχευση, να διακινούν ποσά που φτάνουν και τα 500 εκ., όταν υπάρχουν εκεί ανεπάγγελτες νοικοκυρές, συνταξιούχοι, πλήθος επωνύμων, είναι δυνατόν να μην ελεγχθούν;
 
Γνωρίζαμε την δύναμη της μιντιακής διαπλοκής, αλλά φίλε κ. Πρωθυπουργέ δεν πίστευα ότι όταν λέγατε “να κινηθούν γρήγορα οι διαδικασίες”, εννοούσατε να συλλάβουν…τον Κ. Βαξεβάνη!!!
 
Το ξέρεις Πρόεδρε ότι εάν συνταχθείς με αυτούς που κάνουν ότι “δεν ξέρουν τίποτα για το έγκλημα” τότε θα γίνεις και εσύ συνεργός;
 
Καλώς. Λοιπόν σήμερα έγινε μόνο η αρχή με την δημοσίευση.
Απορούμε όμως, γιατί η Πολιτεία ένα μήνα τώρα που παραδέχτηκαν οι “ξεχασιάρηδες” Υπουργοί , πως ακόμα και άθελα τους συγκάλυπταν υποθέσεις φοροφυγάδων και διακινητών “μαύρου” χρήματος, δεν κινήθηκε με την ίδια ταχύτητα.
 
Ομολογία που καταγράφεται στα πρακτικά της Βουλής, ότι η “βλάβη” του Δημοσίου υπολογίζεται από τον στενό συνεργάτη του Γ. Α. Παπανδρέου, πρώην “τσάρο” της ελληνικής οικονομίας Γ. Παπακωνστανίνου στα 100 με 150 εκ ευρώ.
 
Αλήθεια ακούει κανείς;
 
Πρόεδρε εσύ το ΄μαθες; Αν ναι, τι έκανες για αυτό;
 
Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου πήρε τα πρακτικά της Βουλής; Αν ναι, έδειξε τα ίδια “αντανακλαστικά” όπως τώρα με την εντολή για επ΄ αυτοφόρω σύλληψη του Κ. Βαξεβάνη;
 
Αναμένουμε!!!”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ