ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ HOT DOC



25.000 φύλλα. Σας ευχαριστούμε !

http://www.koutipandoras.gr/?p=26527 

Στα 25.000 φύλλα έχει ανέβει πλέον η κυκλοφορία του HOT DOC. 
Το περιοδικό που εμφανίστηκε πριν από 6 μήνες ως ένα ρομαντικό όνειρο της ομάδας του Κουτιού της Πανδώρας, είναι πλέον το πρώτο σε κυκλοφορία περιοδικό στην Ελλάδα.
 

Χωρίς DVD, χωρίς CD, χωρίς προσφορές με μαξιλαροθήκες και κουπόνια για το πετρέλαιο. Μόνο με τους αναγνώστες του, τη ζωντανή δημοσιογραφία και την εκτίμηση του κόσμου. Μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον, επιλέξαμε από την πρώτη στιγμή να κάνουμε πραγματικότητα το σλόγκαν μας «η αλήθεια όπως είναι, η δημοσιογραφία όπως πρέπει να είναι».
 

Αντέξαμε τις πιέσεις, αρνηθήκαμε να πάρουμε (από άποψη) κρατική διαφήμιση και διαφήμιση Τραπεζών. Αρνηθήκαμε και άλλες «προσφορές» καλών σχέσεων μαζί μας. Τα δημοσιεύματά μας έγιναν εισαγγελικές έρευνες, ερωτήσεις στη Βουλή μα πάνω από όλα όπλο αλήθειας για τους αναγνώστες μας.
 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που κάνατε το HOT DOC μια μεγάλη δύναμη αλήθειας και επιμείνατε απ” την πρώτη στιγμή πως αξίζει και μπορεί να υπάρξει μια άλλη δημοσιογραφία μαζί με μια άλλη Ελλάδα. Ευχαριστούμε.

HD

1 σχόλιο:

Λωτοφάγος είπε...

Χαίρομαι πάρα πολύ παιδιά. Τα συγχαρητήριά μου και καλή συνέχεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ