ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012

Ο ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ !ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ : ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ  

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ : http://ionionfm.gr/player_nw.php?clipid=43476&Mid=17&sub1=1 

Μεγάλες ευθύνες και ερωτηματικά στα πολιτικά πρόσωπα που χειρίστηκαν πριν από ένα χρόνο την υπόθεση της λίστας των 1.991 Ελλήνων καταθετών σε Ελβετικές τράπεζες , απέδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης. 

Μιλώντας στο IONION FM και στην εκπομπή "Αποκαλύψεις" , ο κ. Τσούκαλης ανέφερε ευθέως ότι κακώς ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Διώτης δεν αξιολόγησαν την συγκεκριμένη λίστα την ώρα που άλλες χώρες χρησιμοποιώντας ανάλογα στοιχεία κατάφεραν να εισπράξουν από τους φοροφυγάδες – καταθέτες τεράστια ποσά. « Εχω την εντύπωση ότι η μεσολάβηση του χρονικού διαστήματος που δόθηκε η συγκεκριμένη λίστα στις δικαστικές αρχές από τότε που την απόκτησε η χώρα μας , έδωσε την ευκαιρία στους καταθέτες να σηκώσουν τα χρήματά τους και να τα μεταφέρουν αλλού. Υπάρχουν μεγάλες πολιτικές ευθύνες για το θέμα αυτό και η ΔΗΜΑΡ παρακολουθεί με προσοχή την εξέλιξή του . Μακάρι να βρεθεί δημοσιογράφος που θα βάλει στο χέρι την λίστα και θα την δημοσιοποιήσει . Θα έχει κάνει μια τεράστια δημοσιογραφική επιτυχία γιατί μέσα στην λίστα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα και μεγάλοι οικονομικοί παράγοντες» - ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Τσούκαλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ