ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΚΥΚΛΟ ΣΤΟ HOT DOC !




Kαβάλα σ΄ένα τρίκυκλο Ζούνταπ, οι Μαυραγάνης, Πεπόνης, Στασινόπουλος και Μουρούτης πάνε στο "Ηotdoc" να πάρουν την λίστα Λαγκάρντ!

ΑΠΟ ΤΟ "ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ" - http://www.kourdistoportocali.com/articles/15401.htm

Καβάλα σε ένα τρίκυκλο Ζούνταπ βρίσκονται αυτή τη στιγμή επί της Βασιλίσσης Σοφίας ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στυλιανός Στασινόπουλος, ο άτεγκτος υφυπουργός Μαυραγάννης με τ΄ όνομα, ο οικονομικός εισαγγελέας Πεπόνης και ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Μουρούτης ο οποίος συνομιλεί διαρκώς με πράκτορες της ΕΥΠ οι οποίοι συντονίζουν την όλη επιχείρηση.
Το τρίκυκλο οδηγεί ο Στασινόπουλος, ο οποίος έχει γράψει εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα καταδιώκοντας φοροφυγάδες επιχειρηματίες στα εύφορα χωράφια με τα χασισόδενδρα της Καλαμάτας.
Οι 4 άνδρες με τα θεληματικά πηγούνια κατευθύνονται στα γραφεία του περιοδκού Hotdoc  στο Παλαιό Ψυχικό -απέναντι από την κατοικία του Λουκά Παπαδήμου.

Σκοπός της αποστολής είναι να πάρουν την λίστα Λαγκάρντ από την διεύθυνση του περιοδικού- με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις- γι αυτό στο δρόμο είναι μεταμφιεσμένοι σε gay parade  καρναβάλι.
Κι αυτό γιατί εάν μαθευτεί ότι πήραν την λίστα θα πρέπει να την εξετάσουν κιόλας και γάμησέ τα.
Εδώ κοτζάμ Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου την "έχασαν" πως θα τολμήσει ο ταλαίπωρος Στασινόπουλος και ο ακάματος διώκτης των φοροφυγάδων Μαυραγάννης, να την πιάσουν στα χέρια τους;

Κι αν χρειασθεί να εξετάσουν τα ονόματα ένα προς ένα, τι θα γίνει, πως θα τολμήσουν κάτι τέτοιο;
Την αποστολή να πάρουν την λίστα Λαγκάρντ από τα γραφεία του περιοδικού την ανέθεσε ο Γιάννης Στουρνάρας στον Μαυραγάννη:
-Αντί να περιμένουμε να έλθει ξανά από την Γαλλία πήγαινε στο  Ηotdoc  να την πάρεις, τώρα...

Ο Mαυραγάννης δεν μπορούσε  να κάνει διαφορετικά. Ενημέρωσε πάντως και τον Μουρούτη που είναι στα μέσα και στα έξω της κυβέρνησης- κάτι σαν τον Έντγκαρ Χούβερ.

Στον Μουρούτη δεν άρεσε η ιδέα να καβαλήσει την καρότσα ενός τρίκυκλου ντυμένος gay parade, αλλά δεν είχε άλλη λύση.
Έπρεπε να φέρει σε πέρας την αποστολή. Βαθιά μέσα του όμως πίστευε ότι πρέπει να ενημερώσουν και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.


Ανεβασμένος στη καρότσα του τρίκυκλου Ζούνταπ άκουγε τους Στασινόπουλο-Μαυραγάνη-Πεπόνη να  τραγουδούν και να χορεύουν σαν τρελές τους "3 Καμπαλέρος": 
Οι Τρεις Καμπαλέρος γνωστοί στους βακέρος
κι οι τρεις πάντα στο ίδιο το μέρος
σε όλη την μπάμπα μας έχουνε στάμπα
και λένε "Καράμπα να οι Τρεις Καμπαλέρος".

Οι επιτυχίες στις ταυρομαχίες

που μας εμψυχώνει ο έρως
με τις κιθαρίτσες τρελές κανταδίτσες
για τις κοπελίτσες, να οι Τρεις Καμπαλέρος.

Ω τι θαύμα κάτω απ' τ' άστρα

βραδιά ξελογιάστρα να ξεκουραστείς,
για ύπνο σου τσάμπα να έχεις την πάμπα
φεγγάρι γιά λάμπα και να ονειρευτείς.

Τραβάμε πιστόλι και μας τρέμουν όλοι

μα μας εξουσιάζει ο έρως.
Με τις κιθαρίτσες, τρελές κανταδίτσες
γιά τις κοπελίτσες, να οι Τρεις Καμπαλέρος.

Ω ολόγυρα βουβάλια

χιλιάδες κεφάλια στη μέση εσύ,
κάθε ένας το ξέρει σ' εκείνα τα μέρη
πως Τρεις Καμπαλέρος ζωή ζουν χρυσή


Αυτό ήταν. Ο Μουρούτης που διαθέτει μουσική παιδεία κόντευε να πάθει εγκεφαλικό από τις παραφωνίες τους.
-Σκάστε επιτέλους κορίτσια, να πάρω τον Αντώνη...,
πρόλαβε να τους πει όταν σταμάτησαν επιτέλους να τραγουδούν και να χορεύουν.
.Έλα αγορίνα μου, ο Γιώργος είμαι. Πάμε με τον Στασινόπουλο, τον Πεπόνη και τον Μαυραγάνη στο Παλαιό Ψυχικό-απέναντι από το σπίτι του Μπόμπολα, του Παπαδήμου και του Μήτσου Ρέππα, να πάρουμε την λίστα Λαγκάρντ από τα γραφεία του Ηotdoc.

-Που πάτε ρε μαλάκες; Γυρίστε πίσω, στα τσακίδια, μη σας γαμήσω. Αν πάρουμε την λίστα πρέπει να την εξετάσουμε κιόλιας. Ποιος σας είπε ότι μπορεί η κυβέρνηση να κάνει κάτι τέτοιο; Εδώ κάναμε ότι μπορούσαμε για να την εξαφανίσουμε και βρέθηκε ο μαλάκας ο Βαξεβάνης να την δημοσιοποιήσει. Τσακίδια γαμιόλια, γυρίστε πίσω η πηγαίνετε όπου θέλετε, ξεκουμπιστείτε, αει στο διάολο, πηγαίνετε στον Καφτερό για σουβλάκια, στον Διάσημο για μπαρμπούνια, στη Τρύπα του Νταβέλη, στο μουνί της Χάιδως, οπουδήποτε τέλος πάντων εκτός από η λίστα Λαγκάρντ. Μείνετε μακριά από την λίστα Λαγκάρντ. Η λίστα Λαγκάρντ απευθύνεται σε μια έντιμη, μεθοδική και κυρίως αποφασισμένη να αλλάξει την Ελλάδα κυβέρνηση. Κι αυτό δεν είναι δική μας δουλειά. Φύγετε, να πάτε αλλού...

Μόλις ο Σαμαράς ολοκλήρωσε την προσευχή των Μορμόνων, ο Μουρούτης πανικόβλητος άρπαξε το τιμόνι του τρίκυκλου από τα χέρια του ισχυρού άνδρα του ΣΔΟΕ και έκανε επι τόπου στροφή.

-Τι κάνεις ρε; Που πάμε;
Σκασμός. Αρνητικό για την αποστολή. Ο Αντώνης είπε να πάμε όπου θέλουμε εκτός από τη λίστα Λαγκάρντ. Πρέπει να μείνουμε μακριά από τη λίστα. Γι αυτό κι εγώ λέω να πάμε σ΄ ένα στριπτιζάδικο που ξέρω στη Συγγρού να ξεδώσουμε έτσι όπως είμαστε ντυμένες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ