ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ , Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ, Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ , Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΦΙΑ...


Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟΝ FM :   http://ionionfm.gr

Σοβαρές αποκαλύψεις για το πολιτικό σύστημα, τις Τράπεζες και τον Μεϊμαράκη έκανε στο IONION FM και στην εκπομπή «Αποκαλύψεις» ο δημοσιογράφος και εκδότης του περιοδικού δημοσιογραφικής έρευνας HOT DOC, Κώστας Βαξεβάνης, με αφορμή την κυκλοφορία του 11ου τεύχους. 

«Η αγορά της Αγροτικής Τράπεζας από την Τράπεζα Πειραιώς είναι σκάνδαλο γιατί αυτή κόστισε όσο ένα κτίριο της πρώτης… Η διαδικασία της πώλησης είναι πέρα από κάθε λογική και αποτελεί μέγα οικονομικό σκάνδαλο. Μια τράπεζα που μόνο η ακίνητη περιουσία της αγγίζει το 1 δις ευρώ , πωλήθηκε μόλις για 95 εκατ, ευρώ…Η Τράπεζα της Ελλάδας έπαιξε τον ρόλο της σε αυτό το σκάνδαλο.» - ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κώστας Βαξεβάνης και πρόσθεσε : « Για να καταλάβετε τι συνέβη σας λέω μόνο ότι η Πειραιώς έδωσε για διαφήμιση 26 εκατομμύρια ευρώ δηλαδή το ένα τρίτο του τιμήματος για την αγορά της Αγροτικής Τράπεζας». 

Ο Κώστας Βαξεβάνης αποκάλυψε επίσης και την μυστηριώδη αυτοκτονία στενού συνεργάτη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη , την περίεργη εξαφάνιση μέρους του σημειώματος που άφησε πίσω του ο αυτόχειρας και τις απειλές για την ζωή τους που δέχονται σήμερα τα πρόσωπα που μίλησαν στο περιοδικό HOT DOC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ