ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Εμπλέκουν και τον Σπ. Σπυρίδωνα... με τον Τρομπούκη !



ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ.





Από το http://www.adiakritos.gr/?p=3412.

http://press-gr.blogspot.com/2009/07/blog-post_1842.html


ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ! ΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ




Ένα απο τα κορυφαία στελέχη της Ν.Δ. και νυν περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, το κομματικό στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος Σπύρο Σπυρίδωνα, προσωπικό φίλο του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, εμπλέκουν σε περίεργες συζητήσεις στις περίφημες τηλεφωνικές συνομιλίες της Μαφίας, τα μέλη του συνδικάτου Βλαστός και Τρομπούκης.Σύμφωνα με το περιεχόμενο των συνομιλιών του εργολάβου δημοσίων έργων Γιώργου Τρομπούκη με τον Παναγιώτη Βλαστό, ο Τρομπούκης κάνει λόγο για 700.000 που τα είχε δανείσει σε κάποιον καθ’υπόδειξην κάποιου Σπυρίδωνα ” αυτός με το έργο τότε”, όπως αναφέρεται, “του αλλουνού του Σπυρίδωνα που είναι πιο σοβαρός, πιο κύριος”.Επίσης ευθέως στις περίεργες μπίζνες του Τρομπούκη αναφέρεται από τον ίδιο: “Βάζω και τον Σπυρίδωνα μέσα, μπερδεύω και τον Περιφερειάρχη τον αδερφό του που πήγα να πάρω ένα έργο και έδωσα τα λεφτά, να μην μπορούν αυτοί να κάνουν τοκογλυφίες και αρχ…”.Σύμφωνα με όσα υποννούνται από...τις συνομιλίες έχουμε νά κάνουμε με μια υπόθεση εξαιρετικά περίεργη. Πρόσωπα που αναφέρονται, εκτός από το κορυφαίο στέλεχος της Ν.Δ με ένα έργο στον Αστακό (πιθανόν τα έργα στο λιμάνι αρμοδιότητος του κ. Σπυρίδωνα), είναι ο αδερφός του κ. Σπυρίδωνα, επιχειρηματίας που προμηθεύει λουλούδια σε νυχτερινά κέντρα και παράλληλα πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Φωστήρα. Αντιπρόεδρος στην ομάδα ήταν ο μακαρίτης Γιώργος Αναγνωστόπουλος, συνεταίρος του Τρομπούκη. Κάποιος Καρναχωρίτης εμφανίζεται κολλητός του αδερφού του περιφειάρχη για τον οποίο απεργάζονται βομβιστική ενέργεια σε σούπερ μάρκετ που διατηρεί στους Θρακομακεδόνες.Κάποια στιγμή για να πάρουν τα περίφημα 700.000 κάποιας επένδυσης που σχετίζεται με την οικογένεια Σπυρίδωνα, επιστρατεύουν και τον Βασίλη Στεφανάκο.Απίστευτα πράγματα. Βόμβες, επιταγές, δημόσια έργα, λεφτά, απειλές, εκβιασμοί, κομματικά στελέχη φίλοι του πρωθυπουργού. Ένα κουβάρι υπονούμενων που βρωμοκοπάει διαφθορά και κομπίνα.Νομίζουμε ότι ο κ. Σπυρίδωνας οφείλει-μετά από αυτό- να εξηγήσει. Γνώριζε τον Τρομπούκη; Και εαν ναι ποια είναι η επένδυση, τι σημαίνουν τα 700.000 και εαν ο ίδιος εκβιαζόταν ή απειλείτο για συγκεκριμένα θέματα. Και βέβαια εαν τον απειλούσαν, πότε κατέφυγε στις αρχές.
ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Πάτρα, 28/07/2009
ΠΡΟΣ: Blog «ΑΔΙΑΚΡΙΤΟΣ.GR»
“Κύριοι,Σε σχέση με σημερινά δημοσιεύματά σας που εμπλέκουν το όνομά μου στη γνωστήυπόθεση του αποκαλούμενου «συνδικάτου του εγκλήματος», δηλώνωκατηγορηματικά προς πάσα κατεύθυνση ότι:1. Η εταιρεία του κατηγορουμένου Γ. Τρομπούκη, δεν έχει αναλάβει ποτέ κανέναέργο από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, τουλάχιστον επί της θητείας μου(δηλαδή από τον Νοέμβριο του 2006).2. Εάν οποιοσδήποτε διαθέτει έστω και το παραμικρό στοιχείο περί του αντιθέτου,παρακαλώ να το γνωστοποιήσει αμέσως στη δικαιοσύνη.
Με τιμή,
O Γενικός Γραμματέας
Σπύρος Σπυρίδων”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ