ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ...ΣΤΟ ΤΡΟΜΠΟΥΚΟΧΩΡΑΦΟ !


5 στρέμματα με πολύ μυστήριο και πίσω η... «ΚΕΡΚΕΤΕΥΣ ΑΤΕ»
Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : 31.7.2009


Ενα μυστηριώδες χωράφι έκτασης πέντε στρεμμάτων με πυκνή βλάστηση, που βρίσκεται πεντακόσια μέτρα περίπου, μακριά από την κοίτη του ποταμού της Νέδας, κοντά στην κοινότητα Πρασιδάκι του Δήμου Ζαχάρως, έχει εξάψει τελευταία το ενδιαφέρον και τη φαντασία των κατοίκων, καθώς δεν αποκλείουν -όπως λένε- να κρύβονται εκεί ανεκτίμητης αξίας θησαυροί!
Το απαρατήρητο μέχρι χθες αγροτεμάχιο, που παλιά προοριζόταν για σκουπιδότοπο, έγινε ξαφνικά επώνυμο και βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εξ αιτίας του φερόμενου ως ενοικιαστή που δεν είναι άλλος από την εταιρεία «ΚΕΡΚΕΤΕΥΣ ΑΤΕ» του εμπλεκόμενου στο συνδικάτο του εγκλήματος Γιώργου Τρομπούκη.
Οπως είχε αποκαλύψει η «Ε», το δημοτικό συμβούλιο της Ζαχάρως με συνεδρίασή του στις 19.2.2008 μετά την 1137/08 αίτηση της εταιρείας «ΚΕΡΚΕΤΕΥΣ ΑΤΕ», με ομόφωνη απόφαση του ενοικίασε την εν λόγω έκταση, χωρίς ποτέ να μάθει κανείς το χρηματικό αντίτιμο της οικονομικής συναλλαγής, αλλά και τον λόγο που τον ζήτησε η εταιρεία.
«Ρώτησα τηλεφωνικώς το δήμαρχο Πανταζή Χρονόπουλο και μου είπε ότι το ήθελε η εταιρεία για να τοποθετήσει εκεί τα μηχανήματά της και ότι τελικά δεν το ενοικίασε διότι βρήκε άλλο χωράφι σε άλλη τοποθεσία», ανέφερε στην «Ε» ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Σπύρος Σπυρίδων.
«Το συγκεκριμένο αγρόκτημα βρίσκεται δίπλα σε χείμαρρο που καταλήγει στη Νέδα και σε επικλινές έδαφος. Δεν κάνει για την τοποθέτηση μηχανημάτων. Είναι εντελώς άχρηστο. Κάτι άλλο παίζεται εκεί...», λένε οι κάτοικοι της κοινότητας Πρασιδακίου.
Η φαντασία τους όμως οργιάζει ακόμη περισσότερο, καθώς τις τελευταίες ημέρες αναφέρουν ότι στη συγκεκριμένη περιοχή κυκλοφορούν τις απογευματινές ώρες περίεργα μαύρα αυτοκίνητα με επίσης περίεργους επιβάτες.
Στο καφενείο του μικρού χωριού στο Πρασιδάκι, όλοι μιλούν ψιθυριστά για το περίεργο αγρόκτημα και τα όσα μπορεί να κρύβονται εκεί. Με υπονοούμενα αναφέρουν για τα λύτρα της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, που ακόμα δεν έχουν βρεθεί, αλλά και για αρχαία ανεκτίμητης αξίας που ίσως να υπάρχουν εκεί.
Μάλιστα οι πιο τολμηροί από αυτούς με το πρόσχημα ότι πηγαίνουν για κυνήγι επισκέπτονται οπλισμένοι το μυστηριώδες χωράφι αναζητώντας τα πιθανά χαμένα μυστικά που μπορεί να κρύβονται μέσα στην πυκνή βλάστηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ