ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΣΟΚ: ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Η ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΝΕΔΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ !
Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : 16.7.2009
Απειλές για τη ζωή του δέχθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας, Δημήτρης Κουσελάς, την επόμενη ημέρα της κατάθεσης ερώτησης στη Βουλή μαζί με τους βουλευτές Ηλείας, Γιάννη Κουτσούκο και Μιχάλη Κατρίνη, για τις παράνομες αμμοχαλικοληψίες στον ποταμό της Νέδας, από την εταιρεία «Κερκετεύς ΑΤΕ» του φερόμενου ως εμπλεκόμενου στο γνωστό συνδικάτο του εγκλήματος, Γιώργου Τρομπούκη.
Το περιστατικό συνέβη τον Μάιο του 2008, όταν ο κ. Κουσελάς αντέδρασε στις προκλητικές παρανομίες που συνέβαιναν στη Νέδα με το πρόσχημα δήθεν των αντιπλημμυρικών έργων. «Με πήρε κάποιος με απόκρυψη στο προσωπικό μου τηλέφωνο και, αφού μου επισήμανε ότι κινούμαι χωρίς οδηγό και ασφάλεια, μου είπε να προσέχω καθώς θα μεταβαίνω από την Αθήνα στη Μεσσηνία, διότι οι δρόμοι είναι γεμάτοι στροφές και κρύβουν κινδύνους»- λέει στην «Ε» ο κ. Κουσελάς και προσθέτει:
«Ηταν και είναι φανερό ότι από την ερώτηση που καταθέσαμε τότε μαζί με τους συναδέλφους μου, εθίγησαν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα. Τρομακτικά σε μέγεθος. Ομως τώρα που αποκαλύπτεται ότι τις παρανομίες στην Νέδα τις έκανε η εταιρεία του Γιώργου Τρομπούκη, εκείνες οι απειλές λαμβάνουν ξεχωριστή σημασία και φυσικά καταλαβαίνω πολύ καλά γιατί με απείλησαν».
Αλλά και ο Ηλείος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Κουτσούκος, δέχθηκε -όπως αποκαλύπτει στην «Ε»- περίεργες «επιπλήξεις και παρατηρήσεις», μετά την κατάθεση της συγκεκριμένης ερώτησης στη Βουλή. «Με πλησίασαν τότε κάποιοι τοπικοί παράγοντες της Ζαχάρως και μου είπαν ότι κακώς ασχολούμαι με το θέμα της Νέδας. Φυσικά η συγκεκριμένη ενέργεια με εξέπληξε γιατί ήταν φανερό ότι εκεί γινόταν παρανομία αλλά δεν την εξέλαβα ως απειλή» -λέει στην «Ε» ο κ. Κουτσούκος.
Πλιάτσικο και στον Αλφειό...
Χθες, μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Ε», παράγοντες του Δήμου Σκιλλούντος στην Ηλεία κατήγγειλαν ότι η εταιρεία «ΚΕΡΚΕΤΕΥΣ ΑΤΕ» με το πρόσχημα των αντιπλημμυρικών έργων μετέβη στον Αλφειό ποταμό και με την ανοχή της Κτηματικής Υπηρεσίας Ηλείας αφαίρεσε, τον χειμώνα του 2007 και την άνοιξη του 2008, τεράστιες ποσότητες αδρανών υλικών, τα οποία βρίσκονται σήμερα αποθηκευμένα στην παραλία Επιταλίου και στο Καλίκωμο.
Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι η εν λόγω εταιρεία, όπως και στη Ζαχάρω, ζητούσε να ενοικιάσει εκτάσεις στην ευρύτερη περιοχή, ακόμα και δημοτικές, αλλά η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι κάτοικοι δεν δέχτηκαν.

nodaros@enet.gr

1 σχόλιο:

sekoulas είπε...

Ας ξυπνήσουν οι πολίτες της ζαχάρως και ας προσέξουν τι "αιρετούς" αναδεικνύουν. Αλλιώς είμαστε όλοι συνένοχοι στο έγκλημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ