ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΚΑΤΑ Φ.ΠΙΠΙΛΗ


Βολές ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝ για τις αμμοληψίες στη Νέδα
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : 23.7.2009
Την έντονη αντίδραση των εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και της Ενωσης Πολιτών για την Οικολογία και το Περιβάλλον Ηλείας (ΕΠΟΠ) προκάλεσε η χθεσινή επιστολή της Φωτεινής Πιπιλή στην «Ε» κατά του συντάκτη της εφημερίδας Μάκη Νοδάρου.
Ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Ηλείας και νομαρχιακός σύμβουλος Γιάννης Αργυρόπουλος σε χθεσινή του ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Μόνο θυμηδία προκαλεί η όψιμη οικολογική συνείδηση της κ. Πιπιλή για την πιθανή πλημμύρα στην Αρχαία Ολυμπία αν δεν έμπαιναν οι μπουλντόζες στον Αλφειό και στη Νέδα. Πού ήταν τότε η περιβαλλοντικά ευαίσθητη κ. Πιπιλή;».
Ο γραμματέας της Ν.Ε. Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μπαξεβανάκης με χθεσινή του ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Οι παράνομες αμμοχαλικοληψίες στη Νέδα καταγγέλθηκαν επίσημα από φορείς και πολίτες του νομού μας, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων κομμάτων που έχουν υποβάλει ερωτήσεις στη Βουλή. Αξίζουν συγχαρητήρια αλλά και δημόσια στήριξη σε όσα μέσα ενημέρωσης και σε όσους δημοσιογράφους (και δεν είναι πολλοί...) τολμούν να συγκρούονται με τα μεγάλα συμφέροντα».
«Δυστυχώς όσοι διαχειρίζονται από δημόσιες και αιρετές θέσεις τα περιβαλλοντικά θέματα στην Ηλεία τα τελευταία χρόνια, δεν μπορούν να μας πείσουν ούτε για τις προθέσεις τους ούτε για τα έργα τους», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ενωση Πολιτών για την Οικολογία και το Περιβάλλον (ΕΠΟΠ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ