ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ 100.000 ΕΥΡΩ ΟΕΟ? ( Ν2 )


ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΜΕ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ...ΠΙΤΑΣ !

"Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΜΙΓΜΑΤΟΣ" 

Απρόβλεπτες εξελίξεις λαμβάνει το θέμα με τις 100.000 ευρώ που σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των αρμοδίων,  δόθηκαν για την προβολή και διαφήμιση του περιβόητου έργου ύδρευσης από τον Ερύμανθο που εγκαινιάστηκε πρόσφατα με κάθε επισημότητα.


Κι ενώ περιμένουμε με αγωνία την επίσημη απάντηση του κ. Τάσου Αποστολόπουλου , έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τον σχετικό διαγωνισμό : ΑΛΛΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ …ΑΛΛΟΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ – ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ…

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΆ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ, ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 270.000 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΣ ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:

« Τον σχεδιασμό , την προετοιμασία και την υλοποίηση των επιμέρους ενεργειών Δημοσιότητας ( direct marketing, διαφήμιση , δημόσιες σχέσεις) , ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΜΙΓΜΑΤΟΣ ( Σ.Σ. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΕΔΩ Ο …ΠΟΙΗΤΗΣ ?) , την παροχή υπηρεσιών οργάνωσης ημερίδων , συνεδρίων και συμμετοχής σε εκθέσεις , καθώς και για τον συντονισμό του Εργου με τον Κυριο του Εργου (ΝΑ Ηλειας) …»

ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΑΣ  ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 28.7.2009 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ «ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ» ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΔΑΠΑΝΗ 139.600 ΕΥΡΩ (ΚΑΙ ΟΧΙ 100.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ…)
ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΨΙΛΑ …?  

Το ρεπορτάζ λέει ότι ιδιοκτήτες διαφόρων ΜΜΕ στην Ηλεία ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ για την διαφήμιση του έργου από τις 100.000 ΕΥΡΩ…ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

ΡΩΤΑΜΕ ΞΑΝΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ  ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΚΑΦΥΡΑ :

·        ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΜΕ ΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ?
·        ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΗΡΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ – ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ?
·        ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ (ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ) ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ?
·        ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 170.000 ΕΥΡΩ?
·        ΓΙΑΤΙ …ΚΑΠΕΛΩΘΗΚΑΝ (ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ)  ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ?

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ.

ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΜΕ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ … ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ .        

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ