ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ 100.000 ΕΥΡΩ +270.000 ΕΥΡΩ ΟΕΟ ? ( Ν 4 )



ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ? 

ΠΟΙΟΣ ΕΔΙΝΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΖΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ? 

ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ?    

Στοιχεία για τα χρήματα (άνω των 100.000 ευρώ) που ξοδεύτηκαν για την προβολή του έργου ύδρευσης από τον Ερύμανθο μας έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης αλλά δυστυχώς δεν μας ενημέρωσε σε ποιους ιδιοκτήτες ΜΜΕ πήγαν τελικά τα χρήματα της διαφήμισης .

Επίσης δεν μας ενημέρωσε για τον Τεχνικό Σύμβουλο που έλαβε ως αμοιβή 270.000 ευρώ με σκοπό μεταξύ άλλων , βάση των επίσημων εγγράφων , «την επικαιροποίηση του επικοινωνιακού μίγματος…».

Χωρίς να υπονοούμε κάτι σε βάρος κάποιου,  επιμένουμε καθαρά από δημοσιογραφικό ενδιαφερον και ρωτάμε ξανά τον κύριο Καφύρα :

1)    Πόσα χρήματα πήραν τα ΜΜΕ της Ηλείας για την διαφήμιση του έργου ύδρευσης από τον Ερύμανθο?
2)    Ποιος μοίραζε τα χρήματα , ποιος έκανε τις διαπραγματεύσεις με τα τοπικά ΜΜΕ και με τι κριτήρια αυτός αξιολογούσε ποιος θα πάρει τι ποσό και πόσα σποτ ή καταχωρήσεις?
3)    Πόσο νόμιμο είναι να λαμβάνει κάποιος μέρος σε διαγωνισμό που αφορά έργο με χρήματα της Ε.Ε. και στην συνέχεια να δίνει υπεργολαβικά τη δουλειά σε άλλη εταιρεία?
4)    Υπάρχουν η όχι εντολές άλλης εταιρείας από εκείνης που πήρε το έργο , προς τα τοπικά ΜΜΕ για διαφήμιση έναντι 100 ή και λιγότερων  ευρώ ?
5)    Υπάρχουν ή όχι τιμολόγια κομμένα από εταιρεία της Ηλείας για τις σχετικές εντολές και πόσο νόμιμα είναι όλα αυτά?
6)    Ποιος κατασκεύασε τις διαφημιστικές πινακίδες ,τις αφίσες και τα άλλα υλικά της διαφήμισης και με τι κριτήρια επιλέχθηκε και από ποιόν?
7)    Ποιος είναι ο Τεχνικός Σύμβουλος με αμοιβή 270.000 ευρώ ?

       

Ιδιοκτήτες των  ΜΜΕ από την Ηλεία ερωτούν ποια μέσα επελέγησαν και τι ποσό διατέθηκε για την δημοσιότητα του έργου, δεδομένου ότι η πλειοψηφία αποκλείστηκε από την διαφημιστική πίτα.

Ο τότε αντινομάρχης και πρόεδρος της επιτροπής που διαχειρίστηκε το έργο, νυν περιφερειακός σύμβουλος, Ευγένιος Μπαλκάμος, εμφανίστηκε στο IONION FM, χωρίς σαφείς απαντήσεις. Δήλωσε ότι δεν γνωρίζει την ταυτότητα των εταιρειών, δεν είχε επαφές με τους εργολάβους του έργου και οι τεχνικές υπηρεσίες της Ηλείας, έκαναν σωστά την δουλειά τους.



Σε ερώτημα αν έγινε σχετικός έλεγχος στην διανομή των κονδυλίων, ποια ήταν η αρμοδιότητα του τεχνικού συμβούλου και πώς διατέθηκε το ποσό, ο κ. Μπαλκάμος δήλωσε ότι δεν είναι ενημερωμένος και παρέπεμψε στην σημερινή διοίκηση της περιφερειακής ενότητας Ηλείας.

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ?

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

etsi einai filoi mou ola stin ilia, giafto eimaste oi telefteoi stin eyropi,dioti oi megaloi xrimatodotes pernoun ta erga richnoun merika psichoula ston kathe (balkamo)gia na ypograpsei kai etsi mirazete h pita,kai ean tous ksevrakoseis se pane kai filaki,dioti kseroun oti kapio prostateftiko xeri, tou sapiou systimatos tha tous kalipsei.Paradosiakes mafiosikes strouktoures pou akoma distixos mesouranoun stin patrida mas.ean o laos tis ilias den epanastatisei aytoi tha mas kathonte sto zwerko gia panta.

Ανώνυμος είπε...

kai kati allo,stin ellada ean den eise (balkamos) den proodeveis. ntropitous,kanenas den sevastike ton kopo tou aplou politi.

Ανώνυμος είπε...

Η έλειψη ντροπής στούς πολιτικούς ειναι μια μόνιμη πλεον ιδιότητα . Ορκίζονται στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ χωρις ποτέ να το εχουν διαβάσει πολλοί απο αυτούς.Αλλα και οσοι απο αυτούς το εχουν διαβάσει το εχουν γραμμένο εκει που δεν πιάνει μελάνι.
Ερχοντε γοντιστοι παρακαλώντας πριν τις εκλογές και μετα συμπεριφέροντε σαν δικτατορες.Ειδικά σε αυτόν τον νομό ειναι υπεύθυνοι ολα αυτα τα χρόνια για την υπανάπτυξη ,την ερήμωση και την καταστροφή.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ