ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΚΑΣ- ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ -ΜΑΚΗΣ ΝΟΔΑΡΟΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ - ΓΙΩΤΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ...ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΟΣΕ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΕΣΚΙΝΗΣ- ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ...
"Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ" ΣΠΑΕΙ ...ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ...



Πάνω από 200 ενεργοί πολίτες από όλα τα σημεία της Ηλείας , τίμησαν  με την παρουσία τους την χθεσινή εκδήλωση της πολιτιστικής ομάδας «ΦΡΑΓΜΑ» στο ΚΑΦΕ ΟΣΕ Λεχαινών μέσω της οποίας ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης παρουσίασε το βιβλίο του «Ο Ανθρωπος του Τείχους» .   


Απλοί άνθρωποι από όλο τον νομό, ενεργοί πολίτες που σήκωσαν και σηκώνουν το ανάστημά τους στα κυκλώματα διαφθοράς της Ηλείας , συμμετείχαν με ερωτήσεις στην εκδήλωση , στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στα πολυδαίδαλα κυκλώματα διαφθοράς του νομού , ότι οι πολίτες της Ηλείας μπορούν όταν θέλουν να ανατρέψουν την ζοφερή εικόνα του νομού.

Ο Κώστας Βαξεβάνης ,   αναφέρθηκε στην νοσηρή σχέση , ορισμένων τοπικών παραγόντων , τοπικών αρχόντων και κάποιων ΜΜΕ , που έχει αναπτυχθεί τελευταία στον νομό Ηλείας με χαρακτηριστικά παραδείγματα , κοινές εταιρείες με μετόχους από όλες τις πλευρές, που απορροφούν κρατικές και ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις...

Καταγγέλθηκε επίσης η προσπάθεια βουλευτή της Ηλείας πριν από μερικά χρόνια να απολύσει δημοσιογράφο από τοπική εφημερίδα επειδή μέσω της δημοσιογραφική του έρευνας αποκάλυψε τα κυκλώματα διεφθαρμένων αστυνομικών – πολιτών – κρατικών υπαλλήλων που πωλούσαν και καλλιεργούσαν χασίς !

« Η σιωπή και η λογοκρισία που επιβάλλει αυτό το βρόμικο κύκλωμα στον τοπικό Τύπο για τα πολύ σοβαρά θέματα διαφθοράς που αναδεικνύεται κατά καιρούς  μέσα από την δημοσιογραφική έρευνα  είναι η απόδειξη του μεγέθους της διαπλοκής που υπάρχει στην περιοχή» - ανάφερε ο Κώστας Βαξεβάνης και αποκάλυψε ότι σύντομα οι πολίτες της Ηλείας θα τρίβουν τα μάτια τους με τα όσα θα αποκαλύψει η δημοσιογραφική έρευνα ακόμα και για το παραδικαστικό κύκλωμα που δραστηριοποιείται στην περιοχή υπέρ των προσώπων που εμπλέκονται σε προκλητικές περιπτώσεις παρανομίας.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής "ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ" στην ΝΕΤ, χαρακτήρισε τον νομό Ηλείας ως φωλιά της διαφθοράς και κάλεσε τους πολίτες να αντιδράσουν δυναμικά καταγγέλλοντας στις διωκτικές αρχές τις παρανομίες που πέφτουν στην αντίληψή τους…

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ , ΟΥΤΕ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΦΥΡΑΣ  ΟΥΤΕ  ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ