ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΥΓΙΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΩΣΤΑ ΤΖΑΒΑΡΑ



*** Κύριε βουλευτά μου για να μη παρεξηγηθούμε , από το www.dete.gr κάνουμε την αναδημοσίευση της είδησης με κάθε επιφύλαξη . Φυσικά εμείς δεν πιστεύουμε ότι κάνατε καταγγελία στο Ραδιο Αρβύλα γιατί σας σεβόμαστε πολύ και το γνωρίζετε. Αναγνωρίζουμε το τεράστιο έργο σας στην Ηλεία σε όλα τα επίπεδα και τους αγώνες που έχετε δώσει επί σειρά ετών γιά την ανάδειξη του νομού. Αν θελετε κάτι να μας πείτε διαφορετικό ή να κάνετε διάψευση στην είδηση του dete.gr στείλτε μας Δελτίο Τύπου η ...εξώδικο κι εμείς πρόθυμα θα τα δημοσίευσουμε και τα δύο. 

Με σεβασμό : Οι 13 που γράφουμε  στο μπλογκ και ο συχωρεμένος ο Μπούμπης μας.
---------------------------------------------------------------------------------------------
 
Τζαβάρας... εναντίον Ράδιο Αρβύλα


ΠΡΟΣΤΙΜΟ 50.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΡ


Ο χαρακτηρισμός των βουλευτών ως κλίκα από τον Αντώνη Κανάκη, παρουσιαστή της εκπομπής «Ραδιο αρβύλα», ήταν αρκετός για να επιβληθεί πρόστιμο 50.000 ευρώ στον ΑΝΤ1 από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ).
Ο παρουσιαστής της εκπομπής ανέφερε «...λειτουργούν σαν κλίκα οι βουλευτές. Είναι μια σπείρα των 300. Καλύπτει ο ένας τον άλλον».

Στη συνέχεια υπήρξε καταγγελία του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Τζαβάρα, για προσβολή θεσμών και το ΕΣΡ επέβαλλε πρόστιμο 50.000 ευρώ στο κανάλι.

Η ΕΙΔΗΣΗ ΚΙ ΕΔΩ : http://prezatv.blogspot.com/2011/05/50000-1.html  

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ :

Διάψευση Τζαβάρα για τους Ράδιο Αρβύλα
Τετ. 04 Μαΐου 2011, 20:22
 
Δ
εν έκανε καταγγελία στο ΕΣΡ για την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» ο Τζαβάρας.. Αυτό ισχυρίστηκε σήμερα απο το βήμα της Βουλής ο βουλευτής διαψεύδοντας τα σημερινά δημοσιεύματα του τύπου που αναφέρουν ότι μετά από καταγγελία του, επιβλήθηκε πρόστιμο 50.000 ευρώ στον ΑΝΤ1.
Μάλιστα ο ίδιος σε τηλεφωνική επικοινωνία που... είχε με τον πρόεδρο του ΕΣΡ, ζήτησε να εκδοθεί εντός της ημέρας απόφαση του ΕΣΡ που να επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό του. «Δεν χρησιμοποίησα ποτέ τέτοιες μεθόδους γιατί δεν τις έχω ανάγκη. Η σάτιρα είναι το ξυπνητήρι της κοινωνίας«, είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι χουντικοι {δικαιως} λογοδοτησαν στη δικαιοσυνη και καταδικαστηκαν και φυλακιστηκαν και πεθαναν στη φυλακη, καποιοι απ αυτους τουλαχιστον.ΠΛΗΡΩΣΑΝ για τα εγκληματα τους.1974 χρεος 0(μηδεν)αναπτυξη στο μαξιμουμ,ατοκα δανεια,δημοσια εργα που και σημερα αντεχουν ,ανεργια ελαχιστη κλπ.2011 ανεργια στο μαξιμουμ,δανεια με ληστρικα επιτοκια εκτος και ανηκεις στην ,αναπτυξη μηδεν,χρεος για τις επομενες 10 γενιες και ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΑΜΩ ΤΗ ΤΟΥΣ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟ ΕΚΑΝΕ Η ΧΟΥΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ότι και να λέμε το γεγονός είναι ότι ο ΑΝΤΕΝΝΑ θα τα σκάσει τα χιλιαρικάκια και ίσως να χάσουν και την δουλειά τους οι άνθρωποι

Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμο / 04-05-2011: Μη φοβάσαι, οι άνθρωποι δε θα χάσουν τη δουλεία τους, το ποσό είναι μικρό σχετικά με τα διαφημιστικά έσοδα μιας εκπομπής που πάει τόσο καλά από τηλεθέαση.
Το θέμα είναι όμως ότι μπορεί να χάσουν τη μιλιά τους, ή τουλάχιστον να τη "στρογγυλέψουν" επειδή τους εκφόβισαν. Και αυτό είναι πολύ, μα πάρα πολύ κακό για μια χώρα που θέλει να αυτοαποκαλείται Δημοκρατική...

ΥΓ: ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗΛ. Ο ΤΖΑΒΑΡΑΣ!
Μήπως φαντάζεστε πως ξαφνικά τους ήρθε και λένε "δε βάζουμε το Τζαβάρα να πάρουν κύρος τα λεγόμενά μας;";...
Απλά, δεν περίμενε να τον αναφέρουν οι ΕΣΡ και μετά βγήκε άρον-άρον να το διαψεύσει, αφού ούτως ή άλλως verba volant.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ