ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ - ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ


Παράνομοι οι αστυνομικοί που λειτουργούν εκβιαστικά και υπέρ των εργολάβων στα διόδια



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ : http://www.koutipandoras.gr/?p=6302

Ιδού η σύμβαση παραχώρησης της Ολυμπίας Οδού. Ακόμη και σε αυτή την αποικιοκρατική σύμβαση, στο άρθρο 24 , γράφεται πως το Ελληνικό Δημόσιο δεν φέρει την ευθύνη της βεβαίωσης της μη καταβολής και είσπραξης διοδίων. Προβλέπει ακόμη πως η εταιρεία δεν δικαιούται να απαιτήσει από το Δημόσιο (Ελληνική Αστυνομία) ,αποζημίωση ή περαιτέρω ανάμιξη στα θέματα αυτά. 

Αφιερωμένο στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας που επιτρέπει (αν δεν επιβάλει) στους έλληνες αστυνομικούς να καλούνται από υπαλλήλους των διοδίων για να επιβάλουν πρόστιμο σε όσους αρνούνται να πληρώσουν. 

Ας εξηγήσει η ηγεσία της Αστυνομίας, γιατί ο Αστυνομικός ήρθε στα διόδια του Ρίο όταν τον κάλεσε ο υπάλληλος για να απαιτήσει να πληρώσω και ενώ δεν είχα περάσει καμία μπάρα διοδίων. Περιμένω…
 
Κώστας Βαξεβάνης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Μάκη,ειμαι σιγουρος πως οι δημοσιογράφοι αποκαλύπτουν λιγώτερα απο 10% απο αυτα που ξέρουν, μερικοί γιατί παίζουν παιχνίδια,οι υπόλοιποι γιατί δεν εχουν αδιάσειστες αποδείξεις και φοβούνται.Η ταπεινή μου γνώμη ειναι πώς ο μόνος που μπορεί να σπάσει το απόστημα της διαφθοράς στη χώρα μας είναι ο ίδιος ο Ελληνικός Λαός και οχι ββέβαια το διεφθαρμένο κράτος(κυβέρνηση,πολιτικοί,δικαιοσύνη,αστυνομία κλπ).Τα μέσα ενημέρωσης και οι ανθρωποί τους ,που δεν ειναι εργαλείο του διεφθαρμένου συστήματος, πρέπει με τόλμη και ρίσκο να πουν τα πράγματα με τό ονομά τους στον ελληνικό λαό για να πάρει τήν τύχη του στα χέρια του.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ