ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ - ΟΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ...ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ


ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΗΛΕΙΑ ...



Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ... ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ...  

Τελάρα με φράουλες   στη Βουλή ! πήγε – σύμφωνα με σχόλιο της τοπικής εφημερίδας της Ηλείας ΠΑΤΡΙΣ – ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης . Ο Ηλείος βουλευτής τις μοίρασε σε δημοσιογράφους και βουλευτές θέλοντας να δείξει ότι η Ηλεία δεν ταυτίζεται με το γκρίζο εξ αιτίας κάποιων μεμονωμένων περιστατικών αλλά ταυτίζεται με το φωτεινό…

« Η Ηλεία έχει ανθρώπους με ευαισθησίες και αρχές.» - υπογράμμισε ο Ηλείος βουλευτής σύμφωνα με την εφημερίδα.

Ο κύριος Μιχάλης Κατρίνης όπως και οι υπόλοιποι βουλευτές της Ηλείας δεν είδαν , δεν άκουσαν και δεν καυτηρίασαν ποτέ την πρόσφατη δολοφονική επίθεση των τραμπούκων της Μανωλάδας κατά των δημοσιογράφων του Βήματος.

Ο κύριος Μιχάλης Κατρίνης όπως και οι άλλοι βουλευτές της Ηλείας δεν είδαν κ δεν άκουσαν ποτέ τίποτα για το ξύλο που έφαγαν και άλλοι δημοσιογράφοι κατά το παρελθόν στα φραουλοχώραφα της ντροπής …

Ο κύριος Μιχάλης Κατρίνης θεωρεί …μεμονωμένο περιστατικό την δολοφονική επίθεση κατά των δημοσιογράφων του Βήματος και κάνει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τις επιθέσεις που δέχθηκαν και άλλοι δημοσιογράφοι από τα συγκεκριμένα κυκλώματα της περιοχής. (ΑΝΤ1, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΤΕΛΕ TIME, ΑΥΓΗ ΠΥΡΓΟΥ κλπ κλπ)

Ο κύριος Μιχάλης Κατρίνης όπως και οι άλλοι βουλευτές της Ηλείας δεν είπαν ποτέ τίποτα για την πρόσφατη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ που εξάρθρωσε κύκλωμα δουλεμπόρων στην περιοχή …οι οποίοι επιτηρούσαν με κυνηγετικά όπλα τουσ δούλους που δούλευαν στα φραουλοχώραφα. 

Ο κύριος Μιχάλης  Κατρίνης δεν γνωρίζει τίποτα για την ογκοδέστατη δικογραφία της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ που αφορά κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων αλλοδαπών εργατών με αιρετούς τοπικούς άρχοντες , υπαλλήλους του δήμου και τσιφλικάδες φραουλοπαραγωγούς…       

Παραθέτουμε στον κύριο Μιχάλη Κατρίνη και στους λοιπούς βουλευτές της Ηλείας,  διάφορα δημοσιεύματα περί μεμονωμένων περιστατικών ... για να του φρεσκάρουμε τη μνήμη και να του πούμε ότι : 

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΜΟΝΟ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ  ΟΤΙ …ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ! και ότι "μεμονωμένα περιστατικά"  αποτελούν πλέον μόνο οι ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.      















2 σχόλια:

Ελληνικο Παρατηρητηριο των Συμφωνιων του Ελσινκι είπε...

και ο Χιτλερ με 9 εκατομυρια μεμονωμενα περιστατικα εξολοθρευσε μερικούς λαούς...

Ανώνυμος είπε...

Βρε κάτι "μπουμπούκια" που στέλνονται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο!
Ήθελα να ήξερα ωρέ λεβέντες νεοέλληνες, σ' εσάς που τους εκλέξατε μιλάω, νιώθεται υπερήφανοι για την Εξουσία που τους αναθέσατε να ασκούν ???
__________
IOUDAS

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ