ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΜΕ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ "ΤΡΩΚΤΙΚΑ" ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ



 

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ... 

Βλέπουν τις καθιστικές διαμαρτυρίες των αγανακτισμένων πολιτών στις πλατείες και πιάνουν την κοιλιά τους από τα γέλια , τα «τρωκτικά» της εξουσίας που επί δεκαετίες ροκάνιζαν το δημόσιο χρήμα πλουτίζοντας σε βάρος των πολιτών και της εθνικής οικονομίας .

Καθισμένοι αναπαυτικά στις πολυτελείς πολυθρόνες τους , περιβαλλόμενοι από τον πλούτο που απόκτησαν με την ανοχή της Πολιτείας και των επίορκων υπαλλήλων της , κοιτάζουν χαμογελώντας στις τηλεοράσεις τους,  όλους εμάς που μαζευόμαστε κάθε απόγευμα στις πλατείες κάνοντας πικ νικ και απαιτούμε  ειρηνικά να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό στη ρημαγμένη χώρα μας .

Ατενίζοντας τους παχυλούς τραπεζικούς λογαριασμούς τους από τις μίζες που περιέργως το πολιτικό μας σύστημα κάλυψε και καλύπτει με νόμους κομμένους και ραμμένους στα μέτρα των νόμων περί …ευθύνης υπουργών, τα «τρωκτικά» της εξουσίας χαμογελούν ειρωνικά σκεπτόμενοι τους βολεμένους εαυτούς τους και τους …γραφικούς που διαδηλώνουν ειρηνικά εκεί έξω.    

Γελάνε τα «τρωκτικά» της εξουσίας με την ειρηνική επανάστασή μας  γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι με φρου φρου και αρώματα – όπως λένε τα ιστορικά στοιχεία του παρελθόντος και τα γεγονότα του παρόντος - καμιά χούντα δεν έπεσε, κανένας τύραννος δεν απομακρύνθηκε από την εξουσία και κανένα πολιτικό σύστημα δεν άλλαξε.

Ως τρόπος αντίδρασης των πολιτών απέναντι στην οικονομική χούντα που επιχειρούν να επιβάλλουν τα κάθε είδους λαμόγια στη χώρα μας , με την συγκατάθεση της κυβέρνησης, σίγουρα οι συγκεντρώσεις στις πλατείες έχουν  τη σημειολογία του και προκαλούν  αντιδράσεις…ίσως και προβληματισμό.
   
Ομως την ώρα που η παγκόσμια οικονομική χούντα , κατεδαφίζει τα αποκτημένα με αγώνες και αίμα εργασιακά δικαιώματα, την ώρα που ισοπεδώνονται τα πάντα σε βάρος των φτωχών πολιτών και μόνο, την ώρα που τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρα μας απειλούνται άμεσα , την  ώρα που επιχειρείται το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, την ώρα που οι δυσβάσταχτοι φόροι και η ανεργία έχουν φέρει σε απόγνωση την κοινωνία , δεν  αρκούν μόνο οι συγκεντρώσεις …αγάπης  στις πλατείες.

Με  τραγουδάκια – κεράκια – λουλούδια , πικ νικ στις πλατείες  και καθιστικές διαμαρτυρίες καμιά επανάσταση δεν έγινε ποτέ …
  

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η αλλιως με πορδες δε βαφουν αυγα

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ !!!
... θαρρώ ότι λείπει το δια ταύτα όμως.
__________
IOUDAS

Ανώνυμος είπε...

Τα "τρωκτικα"θα χάσουν τον υπνο τους οταν δεν βγαίνουν στις πλατείες χωριστα ,αλλοτε νεοδημοκράτες,αλλοτε πασοκτζήδες,άλλοτε κουκουέδες,αλλοτε συρριζιώτες,αλλά αγανακτισμένοι ΕΛΛΗΝΕΣ,που έχουν καταφέρει να τους κάνουν χιλια κομμάτια.Μονο οταν ενωθούν οι ΕΛΛΗΝΕΣ χωρίς κομματικά κριτήρια ,μπορεί να ξεβρωμίσει ο τόπος από τους δεινόσαυρους.
ΛΑΠΙΘΑΣ

Ανώνυμος είπε...

@ΛΑΠΙΘΑΣ άστα αυτά ...τα χιλιοτραγουδισμένα.
Πολιτική Πρόταση υπάρχει?
Ας τελειώνει το μπλά-μπλά-μπλά ..."όλοι ίδιοι είναι" επιτέλους!
_________
IOUDAS

xristos bellos είπε...

Συμφωνώ απόλυτα. Το βόλι στο πολιτικό τους σύστημα πρέπει να είναι άλλο και όχι ειρηνικές και καθιστικές διαμαρτυρίες

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ