ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2007

ΤΟ ΚΚΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΛΟΒΙΤΟΥΡΕΣ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «ΦΩΤΙΑ» ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΗΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΖΑΧΑΡΩΣ ΠΑΝΤΑΖΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ

*** ΚΙ ΟΜΩΣ...ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ "ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ,ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ...ΟΥΤΕ ΕΙΔΕ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ...(ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ)

« Οι πιο μεγάλοι καταπατητές της δημόσιας γης είναι οι βαρόνοι της πλουτοκρατίας με τις πανάκριβες παράνομες βίλες τους .
Ο πιο μεγάλος καταπατητής είναι το ίδιο το σύστημα και οι δήμαρχοι σαν τον κ. Χρονόπουλο που το υπηρετούν.
Αν το ΚΚΕ στήριζε καταπατητές τότε τον πρώτο που θα έπρεπε να στηρίξει είναι τον κ. Χρονόπουλο αλλά ως γνωστόν άλλοι τον στηρίζουν.
Ο δήμαρχος της Ζαχάρως οφείλει να απαντήσει δημόσια :
- Οι φωτογραφίες της ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ που αποθανατίζουν την εγκληματική επέμβαση στο περιβάλλον, την ισοπέδωση των αμμοθινών από τις μπουλντόζες του, είναι αποκύημα της φαντασίας ή η πραγματικότητα ?
- Μήπως αυτές τις μέρες οι μπουλντόζες του δήμου έπρεπε να βρίσκονται στα αντιπλημμυρικά έργα και όχι την διάνοιξη των δρόμων για την κερδοφορία κάποιων επιχειρηματιών ?
- Γιατί δεν δεσμεύεται ο κ. Χρονόπουλος ότι ακυρώνεται «άπαξ διά παντός» η διάνοιξη του δρόμου από το Μπισκινόρεμα μέχρι τον Κακόβατο παρά μόνο παραπέμπει στις μελέτες που θα γίνουν?
- Αφού είναι όλα εντάξει όπως ισχυρίζεται, γιατί ακόμα και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Παπανδρέου – κάτω από την λαϊκή κατακραυγή – δήλωσε προεκλογικά από την Πάτρα ότι θα ακυρώσει την προγραμματική συμφωνία ΚΕΔ – Δήμου Ζαχάρως ?»

ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ
«Ιδού οι αυθαιρεσίες του δημάρχου»

Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

Τον δήμαρχο της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλο «για παράνομη προσπάθεια οικοπεδοποίησης και καταστροφής του περιβάλλοντος» κατήγγειλε χθες δημόσια και επίσημα η νομαρχιακή επιτροπή του ΚΚΕ στην Ηλεία προσκομίζοντας ως αποδεικτικό στοιχείο φωτογραφίες από «τις έκνομες ενέργειες του δημάρχου», όπως αναφέρει.

«Αν τα έκανε άλλος πολίτης, τώρα θα ήταν φυλακή», λέει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΚΕΗ Ν.Ε. του ΚΚΕ σε συνέντευξη Τύπου αποκάλυψε ότι τις τελευταίες εβδομάδες «...με μπουλντόζες και γκρέιντερ, που μάλιστα απασχολούνται εκεί αντί να συμμετέχουν στα επείγοντα αντιπλημμυρικά έργα, ο δήμαρχος της Ζαχάρως καταστρέφει το περιβάλλον, σε μια παράνομη πράξη που αν την έκανε άλλος πολίτης, τώρα θα ήταν φυλακή...».

Καταγγέλλεται ακόμα ότι ο παράνομος δρόμος διανοίγεται σε προστατευόμενη παραθαλάσσια περιοχή μέσα στην οποία υπάρχουν αμμόλοφοι που καταστρέφονται.«Το περιβάλλον με κάθε τρόπο και μέρα με τη μέρα, με μπουλντόζες και φωτιές θυσιάζεται στον βωμό του κέρδους, χωρίς να επεμβαίνει κανείς εκ των αρμοδίων. Πού είναι η Κτηματική Υπηρεσία, ο περιφερειάρχης και τα κυβερνητικά όργανα; Καλούμε τον λαό να αντισταθεί στην επιχειρηματική βουλησιαρχία», τονίζει στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ. Τα στελέχη του ΚΚΕ καταφέρθηκαν επίσης και κατά του δημάρχου Σκιλλούντος Σάκη Μπαλιούκου «που ζητά κι αυτός ένα κομμάτι για εκμετάλλευση, ένα κομμάτι από το φιλέτο του οικοσυστήματος του Καϊάφα».

Επίσης, τάχθηκαν εναντίον της εκχώρησης από την ΚΕΔ στον Δήμο Ζαχάρως των 2.500 στρεμμάτων ζητώντας αυτή να ακυρωθεί. Τις καταγγελίες του ΚΚΕ επικρότησε και ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας στη Ζαχάρω, Χαράλαμπος Σαντάρμης. «Ο δήμαρχος την τελευταία τριετία έχει ανοίξει παράνομα δρόμο στην παραλία ισοπεδώνοντας και καταστρέφοντας αμμόλοφους. Η περιοχή είναι προστατευόμενη. Για το θέμα έχει επιληφθεί η Δικαιοσύνη. Δυστυχώς, τούτες τις μέρες κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν την οικολογική καταστροφή στον βωμό των οικονομικών συμφερόντων», δήλωσε στην «Ε» ο κ. Σαντάρμης. Πηγές του Δήμου Ζαχάρως, με αφορμή τις σχετικές καταγγελίες, ανέφεραν ότι όλες οι ενέργειες της δημοτικής αρχής γίνονται υπό πλήρη διαφάνεια και νομιμότητα.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 26/09/2007

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ