ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

Σας καλωσορίζω σε αυτή τη σελίδα.

Η περιήγησή της μοιάζει με ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και αποκαλύψεις γιά την φωτεινή και την αθέατη πλευρά του Φεγγαριού.

Το ταξίδι μόλις άρχισε…

Να θυμάστε πάντα ότι στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης εκτός των άλλων μπορεί ο καθένας μας να ανακαλύψει την χαμένη του Πόλη…

Γι αυτή όμως θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...


ΣΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΝ …

ΕΓΩ ,Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΟΥ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2007

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ :http://www.housesingreece.gr/gr/index.php

Απόφαση Δημάρχου - Κυρίες και Κύριοι, Ονομάζομαι Χρονόπουλος Πανταζής και είμαι εκλεγμένος Δήμαρχος του Δήμου Ζαχάρως του Ν. Ηλείας στην δυτική Πελοπόννησο.
Ο Δήμος Ζαχάρως στην προσπάθεια του για τουριστική αξιοποίηση της περιφέρειας του, αποφάσισε να παραχωρήσει ΔΩΡΕΑΝ μια απαλλοτριωμένη από το ελληνικό δημόσιο έκταση, συνολικής επιφάνειας 246.420 τ.μ. στην περιοχή Χρυσοχωρίου εντός των ορίων του Δήμου Ζαχάρως.
Η έκταση έχει χωριστεί σε 200 οικόπεδα, όπου καθένα από αυτά έχει επιφάνεια 500 τ.μ. περίπου.
Η πρόθεση του Δήμου Ζαχάρως είναι να δημιουργηθεί ένα πρότυπο χωριό αποτελούμενο από πανομοιότυπα ξύλινα σπίτια με την ελευθερία να οικοδομηθεί ελεύθερος αριθμός τετραγωνικών μέτρων ανά μονάδα.
Σύμφωνα με τον ισχύοντα πολεοδομικό κανονισμό για οικισμούς και οικόπεδα συνολικής επιφάνειας 500 τ.μ. το ανώτατο επιτρεπτό ποσοστό κάλυψης είναι περί των 350 τ.μ..
Επιπλέον οι περιβαλλοντικές μας ανησυχίες, επιβάλλουν να λάβουμε σοβαρά υπόψη την καταπόνηση του πλανήτη μας για την παράγωγη ηλεκτρικής ενέργειας και ως εκ τούτου αποφασίσαμε ότι κάθε σπίτι θα πρέπει να εγκαταστήσει αυτόνομο δίκτυο παράγωγης ηλιακής ενέργειας.
Σας προσκαλώ λοιπόν να γίνετε μέλη τις τοπικής μας κοινωνίας αποδεχόμενοι τη ΔΩΡΕΑ μας και σας υπόσχομαι ότι ο Δήμος Ζαχάρως θα είναι κοντά σας και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες υποδομές για μια όμορφη και άνετη παραμονή σας σ' αυτόν είτε για διακοπές ή γιατί όχι και για μόνιμη εγκατάσταση.
ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ !!!

1 σχόλιο:

Melissa είπε...

δεν ειναι πλακα αυτο??
μηπως μου κανεις πλακα?
αν καταλαβα καλα βγαινει ο δημαρχος και δινει τη γη δωρεαν?

μαλλον καταλαβα λαθος.
αυτος που εδειχνε οτι νοιαζεται και ειχε μεινει αυπνος για μερες ειναι ο ιδιος που προσφερει τη γη For free?

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ" ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ